Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak nie obchodzi żadnych świąt!

Polecane posty

Gość gość

Rozumiem, że ktoś nie obchodzi Bożego Narodzenia czy świąt Wielkiej Nocy bo to kwestia wiary. Jednak mamy imieniny, urodziny, święta państwowe... Ja sama wychowałam się w domu gdzie obchodzi się wszelkie możliwe uroczystości i jest to dla mnie ważne. Jak co roku na imieniny zrobiłam wykwintny obiad, zaprosiłam najbliższą rodzinę i mojego chłopaka. Nie złożył mi nawet życzeń bo... On imienin nie obchodzi. Rozumiem, ale ja je jednak obchodziłam! To był mój dzień. Porozmawiałam z nim na spokojnie i powiedziałam,że jest mi przykro na co wkurzony wzruszył ramionami, że co? Teraz ma mi powiedzieć wszystkiego najlepszego? On jeszcze wcześniej miał urodziny i naprawdę się na nie przygotowałam. Upiekłam mu duży tort i nie pożałowałam kasy na prezent chociaż pieniędzy wielu nie mam. Teraz zbliżają się moje urodziny i jestem kompletnie podminowana. Jeszcze muszę słuchać kąśliwych uwag mojej mamy. W każdej innej kwestii dogaduję się z moim chłopakiem, ale ten temat świąteczny mnie dobija. Nie wymagam prezentów, ale życzenia chyba można złożyć? A nie burzyć się na cały świat, że zostało się zaproszonym na dobre jedzenie :(

Gość gość
Albo zmień chłopaka albo zapomnij że razem coś będziecie obchodzić, Ja wyciągałam z mojego 2 lata o co mu w tym wszystkim chodzi, ale był zablokowany jak wagon na bocznicy. Potem sie w koncu dowiedziałam, wywalił swoją traumę, ale jednocześnie uświadomił że nigdy nie będzie tak ja chcę z tymi wszystkimi uroczystościami. Twoja decyzja co dalej zrobisz, ale może się okazać że czeka cie gorzka pigułka.

Gość gość
Ucieszył się i korzysta z niego.

Gość gość
Mam takiego męża. Od siebie nic, ale on bardzo chętnie przyjmuje prezenty. Uciekaj, bo z niego kutwa jakich mało.

Gość szopki w postaci

po hooj te wszystkie szopki? nudzi wam się chyba, tępe konsumcyjne bydło