Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze

Polecane posty

Gość gość

Specjalizuje sie w Numerologii chetnie powroze dla zainteresowanych. Stawiam tez Karty Klasyczne. Zapraszam teraz na forum lub meilem margitta.magii@wp.pl: -)

Gość gość
numerologiczna 11 Jadwiga co nowego przyniesie grudzień w kwesti pracy i finansów czy kupię mieszkanie w nowym roku

Gość gość
Za ile?

Gość gość
Jadwiga ile można pytać co temat to jesteś obecna czy ty nie znasz zasady wróżenia???

Gość gość
jaki co temat pytanie czyżby oznaczało to że owa wróżka zakłada po 5 tematów odnośnie wróżenia

Gość gość
Kasia 29.06.87 Kiedy ciaza i jaka plec

Gość gość
Prosze o imiona i pelne daty urodzin.

Gość gość
ale to nieważne czy na forum siedzi jedna wróżka i zakłada 10 tematów czy tych wróżek jest więcej.po prostu jak pytasz raz to nie pytaj o to samo innej osoby. Wiesz dlaczego?

Gość gość
Imie Joanna . daty urodzenia nie mogę podać ale znak zodiaku panna . Chce zapytać o kolege ktorego znam od urodzenia.Czy nasza znajomość przetrwa? Co on o mnie myśli i czego oczekuje? studiujemy w różnych miastach, kontakt oslabl, mam nadzieję ze to się nie rozpadnie ale była jedna sytuacja która oslabila ta znajomość i zaczelam się zastanawiać czy on mnie uważał za przyjaciółkę w ogole? on skorpion

Gość gość
Jadzwigo: -) rozklad z kart klasycznych przekazuje mi ze sprawy finansowe nie sa najlepsze ale jestes zaradna kobieta. Przyszly rok daje nowe zmiany zmiana pracy lub zmiana miejsca zamieszkania. Po lepsza Ci sie finanse nowy rok zapowiada sie dobrze.

Gość gość
I co wrozy Pani?

Gość gość
Kiedy poznam chlopaka i jaki bedzie ? Czy będzie dziecko ? Monika 28.08.1994

Gość gość
Kasia przypomima

Gość gość
uspokoj się kobieto

Gość gość
Panispr kiedy ciaza i jaka plec,czy wszystko dobrze przebiegmie,ciaza i porod Kasia 87.06.29

Gość gość
Prosze rowniez o cierpliwosc na wszystkie pytania odpowiem i kazdej osobie ktora chce porade:-)

Gość gość
Klaudia 23.08.1997. Narzeczony Dariusz 19.06.1996 Czy nasz związek przetrwa? Czy on jest ze mną szczery?

Gość gość
Kasiu no ja tutaj widze smierc niestety:( twoja i dziecka:( przykro mi

Gość gość
Dobry Wieczór. Monika. 21.08.87r. Czy będę miała drugie dziecko? Czy ktoś Mnie kiedyś jeszcze pokocha? Pozdrawiam.

Gość gość
Jeszcze jedno pytanko, jeśli moglabym prosić. Klaudia 23.08.1997 08.12 mam egzamin na prawo jazdy. Jak mi pójdzie? Czy zdam?

Gość gość
Nie chce numerologii , chce karty : ) co u mnie z praca? Dominika 12.01.1996

Gość gość
halo wrozko

Gość Tulipan3
Co mnie czeka w życiu milosnym? Co jest na moim horyzoncie?

Gość gość
Kasiu: -)jestes stworzona dla rodziny dziecko bedzie w przedziale 32/ 33 milosc, partnerstwo, rodzina, opieka dazysz do harmonii w swoim zyciu i spokoju. Jestes osoba spokojna lubiaca byc potrzebna swoim bliskim i przyjaciolom. Dzieci Cie bardzo lubia: -)

Gość gość
Dziekuje Kasia a co tzn 32/33 lata czy co?

Gość gość
Joanno znajomosc wasza przetrwa ale bedzie ciezka bo pan skorpion jest temperamentny i Cie Kocha tu postawilam Tarota karta Kochankowie. Mag i Kaplanka przyjaciolka z poczatku milosc rozkwita jest uczucie zauroczenie mocne. Od ciebie bedzie zalezec czy ta milosc chcesz?:-) niestety trudnosci beda z kontaktami przez pewnien czas ale mysli on o Tobie cieplo i czesto:-) przyjazn bedzie trwac a jak sie otwirzycie to i milosc.

Gość gość
Tu Joanna.Miłość?To mnie zaskoczylas. Nie to nie ma szans. A możesz mi powiedzieć od jak dawna i jakie są moje uczucia względem niego?

Gość gość
Agnieszka 08.07.1994 czy mogę wpelni ufać swojemu partnerowi?

Gość gość
Moniko rozklad wyglada tak beda nieustajace zmiany, lubisz wolnosc, zdobywac doswiadczenia, zmyslowosc, aktywnosc, dynamizm *******losc i seks: -) dla pewnego pana Raka jestes uwodzicielska on ceni Cie za wesolosc, charakter oraz energiczne usposobienie podobarz mu sie.Nie dlugo Ci Sam to oznajmi.Tylko twoja natura buntownika moze ta relacje nieco oslabic. Musisz chamowac swoja nadwybuchowosc:-) a bedzie dobrze. Z nim dziecka nie bedzie ale bedzie ono w przyszlosci.

Gość gość
Mężczyzna znak zodiaku skorpion, co czuje do mnie kobieta spod znaku panny? Nie chce podawać imion