Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

enif8

praca

Polecane posty

Witajcie. Ukończyłem studia ale nie pracuje w zawodzie. Po Moim kierunku nie jest łatwo o pracę. Natomiast mam pracę fizyczną na produkcji w systemie 3 - zmianowym za 2800 zł netto (na rękę) miesięcznie. Jak myślicie? Czy ta kwota jest duża jak na pracownika fizycznego. Czy ktoś was kto ma ukończone studia podjąłby się pracy fizycznej za takie pieniądze? pozdrawiam Tomasz

Gość gość
To zależy w jakim miescie bo jak na Warszawe to cienko.

Gość gość
w Poznaniu

Gość gość
No ja w Poznaniu z trudem wyciągam 2500, z czego na umowie 800. Jako wysokiego szczebla (rzekomo) specjalista. Są u Ciebie jeszcze wolne miejsca?

Gość gość
wydaje mi się że praca za granicą pozwala zarobić więcej, a bacząc na to, że dobra agencja pracy taka jak http://ewiko.net/ znajdzie Ci ofertę, to nie wiem, czy nie zdecydowałbym sie wyjechać na Twoim miejscu.

no w tej firmie w której ja pracuje są miejsca ale przez agencję pracy tymczasowej. Musisz trochę popracować aby dostać się na stanowisko bezpośrednio przez firmę. A przez agencję pracy tymczasowej wyciągniesz na miesiąc około 2200 i jest umowa o pracę.

Gość gość
Ja bedac lekarzem mam 2200 na reke (niby lekarze taka elita finansowa hehe) - pracuje od 7.00 do ok 17.00 wiec moim zdaniem masz duzo.