Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dwa pytania o seks

Polecane posty

Gość gość

1 czy zawsze macie orgazm podczas stosunku, bo ja się przyznam że bardzo rzadko, no chyba że stosunek poprzedza seks oralny to wtedy blyskswicznie dochodze 2 czy masturbujecie się czasem i dlaczego, ja tak, wtedy kiedy akurat nie mogę tego zrobić z mężem. A jak jest u was, tylko szczerze, jesteśmy pomarańczowe

Gość gość
Tutaj siedzą same kury domowe co uprawiają sex tylko jak chcą mieć dziecko.

Gość gość
Co sklania ciebie autorko do zadania takich pytan?

Gość gość
Czasami dochodze w seksie, nie zawsze, zwlaszcza ze mi to zajmuje a druga strona dochodzi zazwyczaj szybko.

Gość gość
mam bardzo duze problemy z orgazmem nigdy nie dochodze podczas seksu nie uprawiamy tez seksu oralnego, wiec ta forma takze odpada Tak, masturbuje sie od dziecka, mam wyuczony nawyk dochodzenia do orgazmu ( nie do powtorzenia podczas stosunku) i stad moje problemy... niestety

Gość gość
Ja zawsze podczas seksu osiagam orgazm czasami nawet po dwa podczas jednego stosunku. Masturbuje sie kiedy mam ochotę a mojego męża nie ma akurat w domu

Gość gość
1- tak, w każdy możliwy sposób mogę mieć i mam. 2- nie, nie muszę.

Gość gość
Ja mam podobnie jak autorka.

Gość gość
Nigdy nie mam orgazmu, nie wiem czemu. Może dlatego bo ex faceci mnie skrzywdził i się zablokowalam jakoś. Ale jestem szczęśliwa ze swoim obecnym facetem, a seks oralny mnie brzydzi, nie lubię lizania tam, i tak nie dojde w ten sposób.

Gość gość
Ktoś chętny na sex telefonik? Jestem Alicja, moja fotka jest na http://sextelefon.org.pl/ , jestem duga od góry. Jestem otwarta na eksperymenty i nowe seks zabawy, bardzo lubię wibratory, kajdanki i odgrywanie roli. Ze mną sex telefon będzie na pewno niezapomniany i na pewno Twój k***s zostanie zaspokojony wiele razy. Czekam na ciebie praktycznie o każdej porze, więc po prostu zadzwoń misiu:)

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Jestem Ania, tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.co.pl/7.html Będę dla ciebie niewinnym czerwonym aniołeczkiem, który wyssa w lesie z twojego kutaska smaczne nasienie.