Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chce mieć syna

Polecane posty

Gość gość

witam, moj syn ma juz rok a ja wciaz nie pogodziłam sie z tym ze nie jest dziewczynką :(

Gość gość
Oj oj okropne. Weź się powieś z tego powodu ze to chłopczyk. Ja mam dwóch A teraz czekam na trzeciego chłopca a też bym chciała córkę. Ale ważne dla mnie ze moi synowie są zdrowi. Płeć to najmniej ważna rzecz. Kobieta która nie potrafi pogodzić się z płcią dziecka nie powinna być matką.

Gość gość
masz racje, nie powinnam być matką. Chciałam usunąć ciążę ale na kafe przekonaliście mnie że to cżłowiek, że nie można zabijać.. :( teraz prosze o pomoc z uporaniem się z płcią. Postanowiłam urodzić mysląc ze chce miec córkę . A jednak nie

Gość gość
Chetnie adoptuje twoje dziecko, bo jestem bezplodna;/ zgodzisz sie?

Gość gość
Kochana ja chciałam mieć 2 syna a urodziła się córka w 3 ciąży myślałam aby tylko było zdrowe choć zawsze pragnęłam mieć syna i znów córka teraz jestem w 4 ciąży nie liczę na syna tylko na to by było zdrowe i nic mi nie dolegalo.Ciesz się że masz w ogóle dziecko znam mnóstwo ludzi którzy by oddali wiele by mieć takiego skarba jak Ty i pamiętaj syn bardziej jest za matka niż córka wiem coś o tym bo mam 3 córki i tatuś jest najważniejszy.

Gość gość
Musisz być bardzo niedojrzala skoro jeszcze nie pogodzilas sie z płcią własnego malenstwa. Ja dwa miesiące mialam problem ale pochodziłam sie jeszcze w.trakcie ciąży i pokochalam "na nowo". Ja . kolei byłam pewna ze będzie syn, więc jak okazało się ze córka to mialam z tym problem jakiś czas, ale ten "problem"wydał.mi się tak głupi ze dość szybko się przestawilam i dziś nie.mam z tym problemu.

Gość gość
Tez chciałam miec córkę i cóż będę miec drugiego synka. Myślałam że jak dowiem sie ze moje drugie dziecko to będzie chłopiec to jakos ciężko mi z tym bedzie ale nie. Jakos szybko zaakceptowałam to w sumie od razu.

Gość gość
Przeciez to takie super miec dzieci. Chlopcy tez sa bardzo fajni. niestety ci co maja , czasem tego nie doceniaja ;-(.

Gość gość
Też nie chciałam mieć syna ale okazał się cudowny. Jest moim najlepszym przyjacielem

Gość gość
Mój synek 4 latka opowiada sen: ".... a na końcu śniła mi się jakaś dziewczynka i tam było kolorowo" Odpowiadam: "Ojej jaki miły sen" On mówi: "To ty jesteś tą dziewczynką. To będzie prezent dla ciebie bo ty jesteś księżniczką" Takich dialogów jest multum. Często się bawimy że on jest księciem a ja jestem księżniczką i wtedy mówi mi "jesteś piękna", "jesteś taka urocza" :D Czasami zobaczy gdzieś serce i mówi że to jest prezent dla mnie, a ostatnio odkrył że z paluszków da sie zrobić serduszko i podchodzi do mnie z tymi paluszkami złożonymi w serduszko i mówi że to jest serduszko dla mamusi. Wieczorem zawsze prosi mnie bym sie położyła z nim w łóżku. Troche sie wygłupiamy a potem zasypia przytulony we mnie. Kiedyś byłam po ciężkiej operacji. Miałam długą bolącą ranę ciętą. Czułam się źle. Mdliło mnie od narkozy i kumulacji leków. Mąż wziął małego ze sobą na odbiór mnie ze szpitala, a synek na mój widok dostał słowotoku. Wracaliśmy samochodem a on mówił że tam gdzie mam to "ała" to będzie mnie całował, masował, dmuchał. Kurde nie gadajcie że takiego malca można by sprzedać za dziewczynke.