Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Arab z Polką

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj widziałam Araba z Polką. Polka była dość elegancko ubrana i zadbana, ale przeciętnej urody. Rozmawiali po angielsku. Ale tak przystojnego faceta , to nigdy nie widziałam. Wysoki, elegancki , cudne wielkie oczy i w ogóle piękna twarz. Aż musiałam się za nimi obejrzeć. W porównaniu do tych brzuchatych i zaniedbanych Polaków, to ten Arab wyglądał normalnie jak jakiś anioł.

Gość gość
To juz jazda na co czekasz? Lec podrywaj arabow!

Gość gość
racja, arabowie są przystojniejsi

Gość gość
No to juz jazda! Na co czekacie? Zagadujcie, podrywajcie, zapraszajcie ich na randki! Go go go!

Gość gość
oni sami zapraszają, a nie tak jak te polskie c***y, co czekają aż dziewczyna ich poderwie

Gość gość
To zamawiajcie juz burki i pamietajcie ze u nich kobieta ma robic to co mowia albo wpierdziel

Gość gość
Polki wola byc bite oblewane kwasem kamienowane nie miec nic do gadania niz same zagadac do polaka... :D

Gość gość
Jesli myslisz ze Araby sa takie ladne a nie polaki.To wiec twoj ojciec,brat,dziadek i wujek to sa brzydkie.A moze sama zapomnialas jak wyglada lusterko.Uroda to jest od Boga.Nie krytykuj zadnej osoby.Bo to jest dar od Boga.

Gość gość
polki to szkarady, tylko amazonki !

Gość gość
A wy kim kur/wy polskie jestescie ??? Ladne??? Sry mi sie nie podobacie oraz macie dziwne mordy. Zaniedbany i brzuchaty polak ??? Takich garnizonów jeszcze nie slyszalem mozesz cos lepszego wymyslec ??? A jak chcesz araba to dowidzenia z kraju a szczerze kto was chce bezwartosciowe panienki.