Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet które chcą być szanowane ważne

Polecane posty

Gość gość

Jeśli chcesz być szanowana o to jak powinno wyglądać twoje życie :) : 1.Sex po ślubie a do tego czasu wybaczalne jest jak się całowałaś i maks dotykałaś z jakimś chłopakiem ale że ich nie było więcej niż 3 i że nie było lodów ani oralu...2.Wykształcenie średnie minimum,3.Nigdy nie brałaś narkotyków i nie weźmiesz ani nie piłaś alkoholu może raz na ruski rok a jeżeli chodziasz raz zdarzyło być ci się pijaną już jesteś skreślona u mnie :) 4.Palenie marihuany i papierosów zabronione.5.Ładna figura i młoda twarz i duża pupa oraz duże oczy i średnie piersi :) 6.Urodzisz mi dzieci,ja będę pracował ty opiekowała się czasami ci coś kupię co będziesz chciała,7.Seks obowiązkowo 5 dni w tyg,te 2 odpocznę ;).8.I te dzieci muszą być masz mi je urodzić.9.Nie lubisz imprez,wolisz ćwiczyć i masz pasję,10.Jesteś spokojną kobietą,11.Nie masz wielu znajomych.No to tyle jak chcecie być szanowane to takie bądźcie a jeżeli chodziasz raz próbowałyście narkotyków to żadna wymówka ani nic dla mnie jesteście szmaty i k***y :)

Gość gość
I się dziwią że laski się dupcom na lewo i prawo:D

Gość gość
Zgadzam sie w 90% ten seks 5x w tyg nikt tyle razy nie da rady i szybko sie znudzi...

Gość Olitka
nie dziwię się moim kumpelom że korzystają z życia podczas gdy ja dziecko muszą niańczyć 24 na 7 które kocham ale dziecko w wieku 25 i mąż osiedlowiec to słabe :(

Gość SlowianskaLala
Haha zadna porzadna kobieta nie wezmie golodupca. Pamietaj o tym drogi autorze

Gość gość
Spełniam wszystke powyższe a i tak nie doswiadczam szacunku wiec wsadz to sobie miedzy ksiazki s

Gość gość
To się pieprz, ale z własną o******cą!

Gość gość
gość 22 00 nie warto cnoty trzymać :) pij ****aj się ćpaj i miej pasję i żyj i tak będziesz miała mężą normalny cię wezmi a taki burżuj powie że jesteś dziwką :)

Gość gość
nie odpisujcie w tematach tego poyebańca; niech się wreszcie znudzi i zniknie

Gość gość
bawcie się i wyj****e na takich cwelusów porządny facet wie że kobieta musi się wybawić :P

Gość gość
A ja właśnie przez takich prymitywnych *****czy jak autor, postanowiłam olać trzymanie tylko do ślubu, bo ci, co chcą dziewic, wykorzystują najbardziej, bo tylko udają szacunek.

Gość gość
Ale z ciebie prostak autorze chyba w Koziolkowie Dolnym mieszkasz i wydaje ci ze jest rok 1947.

Gość gość
gość jak by sam autor tak pisał,jak tu ostatnio dziewczyna miała problem to inni też ją wyzywali od k***w szmat suk bo uprawiałam seks z facetem a ona nie chce związku :) ci co tak wyzywają to p******i są w p**du

Gość gość
obraz partnerki, miłości życia, obiektu seksualnego, kobiety lekkich obyczajów, groupie, córki czy matki. Tak rozległy zakres problematyki przedstawia niejednoznaczne oblicze kultury hiphop, która dzisiaj, kreując światowe trendy w muzyce, stanowi ważny punk badań i obserwacji a także ma wpływ na myślenie innych.Bo przecież jak nastolatka ma starszego kolegę i lata po klubach to już szmata co nie ? Tak kreuje was telewizja a polska to gówno i nie kobiety tu są szmaty ale faceci bo ciągle pierdolą o tym samym.

Gość Uświadom sobie tak teraz jest
spotkałem się z prostytutką z roksy kilka lat temu i wiecie co?była o wiele ciekawszą kobietą niż te osiedlówki z miasta , wielkie maniury które są takie i takie... a czemu była ciekawa?nie chodziło mi o seks bo zamiast seksu rozmawialiśmy godzinę a niedawno byliśmy na kawie i stwierdzam że wolę taką roksiarę niż osiedlówkę :) w takich niektorych jak wy to nazywacie szmatach są jeszcze lepsze kobiety niż te normalne :)

Gość GośćKaf
Jak to czytam sam dochodzę do wniosku że to prawda iż mężczyźni mają tu wymagania jak cholera i tak jest.Ja chcę ciepłej kobiety doświadczonej seksualnie ładnej i ciekawej.Z taką mogę mieć dziecko ale warunek mam jeden żeby już była po zabawie i myślała o czymś bardzo poważnym a przeszłość mnie nie obchodzi

Gość gość
zamiast seksu rozmawialiśmy godzinę x Ja pier...ę, taka męska c**a to nawet jak do prostytutki pójdzie, to nie umoczy, tylko kawkę pije... tragedia.

Gość gość
co to za zasady jakie mamy mieć a wy sami miejcie zasady a nawet jak macie to nie wchodźcie z butami do czyjegoś życia wolę być d***** dla innych niż mieć szare i nudne życie w domu cześć

Gość gość
Dziewicy to sobie może żądać prawiczek. W przypadku mężczyzn z przebiegiem jest to już tylko hipokryzja.

Gość gość
Autorze ciebie żadna nie zechce,ani dziewica ani puszczalska, umrzesz samotnie, a te podpunkty to chyba usprawiedliwasz się przed sobą samym czemu żadna cie nie chce

Autorze masz determinacje w pisaniu swoich ,, przemyśleń'', to muszę przyznać. Czy te same ,,standardy'' obowiązują także mężczyzn?.

Gość gość
Brońcie nas ej kobiety :(