Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2120

Czy zakonczyc znajomosc?

Polecane posty

Gość gość2120

Musze sie komus wyzalic bo zaraz mnie szlak trafi. Ostatnio w*****ala mnie przyjaciolka.Mysli ze bog wie kim jest.Ma faceta i teraz ma mnie w d***e chyba ze czegos potrzebuje.Ostatnio poklocilismy sie bo poprosila mnie o cos a ja jej odmowilam wiec sie obrazila,zwyzywala mnie a jeszcze wisi mi kase ktora nie odda bo jej sie nie chce bo ja jej odmowilam pomocy.Jest ze straszym facetem o 12lat zonatym z dzieckiem i wielce go kocha,nie lubie go w sumie on za mna nie przepada bo twierdzi ze ja jestem zlym towarzystwem.Mysle nad zakonczeniem znajomsci bo co to za przyjaciolka jak cie zwyzywa a potem nawet nieprzeprosi. Tylko ja mam blisko jako kolezanke no ale trudno,widocznie nie bylysmy nigdy przyjaciolkami.

Gość gość
żryj góówno kretynko

Gość gość21210
Prosilam o porade a nie o zwyzywanie

Gość gość
ja też miałam kiedyś taką kumpele i moge powiedzieć jedno, zerwij to bo ona cię nie szanuje,traktuje tylko przedmiotowo jako dodatek dla swoich potrzeb.I jeszcze facet jej dyktuje i stawia warunki.Tez byłam w takiej sytuacji to wiem , taka przyjaźń jest jak palenie-trzeba się odzwyczaić od tego nałogu i uwolnić umysł od toksycznej osoby

Gość gość2120
Dzieki za porade ;)

Gość gość
niech juz konczy ona i jej friendzone. Bilety sa po 35 wracam na weekend. Nie mam zamiaru jezdzic za nia. Koniec :)

Gość gość2120
Masz racje nad zakonczeniem znajomosci,no ale co zrobic jak mi nie chce oddac pieniędzy?

Gość gość2120
Co to za ,,przyjaciolka" jak cie obraza np. Napisala mi kiedys ze lece tylko na facetow z samochodem i ,,przystojniakow" choc jestem brzydka i ze nikt mnie nie zechce.Moze i nie mialam faceta ale nie musiala mi pisac takich rzeczy,przykro mi sie zrobilo.Ja nie szukam faceta na sile aby z nim byc,a ona tak zawsze musi kogos miec nie moze byc sama,z pierwszym lepszy musi byc.Ja nie uwazam sie za jakas piekna no ale brzydka to az tak nie jestem,slyszalam wiele komplementow na swoj temat.Kazdej podoba sie kto inny i nie chcialam byc z pierwszym lepszym,wizualnie i z charakteru musi mi sie podobac,a poza tym wiek tez nie moze byc dla mnie duzy np. 14,10 lat roznicy to dla mnie sporo jednym moze nie przeszkadzac a innym tak

Gość gość2120
Co to za ,,przyjaciolka" jak cie obraza np. Napisala mi kiedys ze lece tylko na facetow z samochodem i ,,przystojniakow" choc jestem brzydka i ze nikt mnie nie zechce.Moze i nie mialam faceta ale nie musiala mi pisac takich rzeczy,przykro mi sie zrobilo.Ja nie szukam faceta na sile aby z nim byc,a ona tak zawsze musi kogos miec nie moze byc sama,z pierwszym lepszy musi byc.Ja nie uwazam sie za jakas piekna no ale brzydka to az tak nie jestem,slyszalam wiele komplementow na swoj temat.Kazdej podoba sie kto inny i nie chcialam byc z pierwszym lepszym,wizualnie i z charakteru musi mi sie podobac,a poza tym wiek tez nie moze byc dla mnie duzy np. 14,10 lat roznicy to dla mnie sporo jednym moze nie przeszkadzac a innym tak