Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak wlasnie

Co sądzicie na temat łowców pedofili

Polecane posty

Gość Tak wlasnie

Ja uważam na jedno że dobrze robią ale też takie podpuszczanie wiadomo że okazja czyni złodzieja zawsze podają sie za 14 latki iz wielką chęcią umawiają sie na sex a może taki jeden z drugim gdy by mu sie taka okazja nie nadarzyła to by w swoim życiu tego nie zrobil

Gość gość
nie, okazja nie czyni złodzieja, złodziej to złodziej

Gość gość
uważam, że pod latarnią najciemniej!

Gość gość
Niedługo to po galeriach będą chodzić pseudo galerianki i odrazu do radiowozów odprowadzać zamiast na loda

Gość gość
No nie wiem czy złodziej to złodziej ostatnio oglądałem filmik jak jaja robili sobie z ludzi którzy podchodzili do bankomatu a tu kupa kasy wyskakiwała odrazu i każdy tylko oglądał sie za siebie i pakowal kase gdzie sie dało więc ich też powinni zamykać za kradzież bo tam po kilkanascie tyś było

Gość gość
Wystarczyłoby gdyby każdy kto widzi pedofilski wpis na kafe wysyłał linka na policję.

Gość gość
To, że ktoś coś zauważy w internecie i zgłosi policji, jest jak najbardziej ok. Ale jeśli ktoś sam z siebie szuka, tropi, prowokuje - to uważam, że ma problem w tym obszarze. Zamiast zobaczyć go w sobie, przyznać się przed sobą, że ma taką ciemną stronę kieruje złość na zewnątrz, zaciekle tropiąc zboczeńców.

Gość gość
Ci łowcy to sami zboczeńcy lubią przebierać sie za dzieci i possać suta z wielkiego cyca

Gość gość
Dokładmie to samo tyczy się z obsmarowywaniem ksieży

Gość gość
sądzę, że to może być przykrywka i dla bezpieczeństwa komputery łowców też powinni zabezpieczyć i sprawdzić foldery "ukryte" , mogą się nieźle zdziwić

Gość gość
A ja sądzę, że takich powinni za życia kanonizować.

Gość Tak wlasnie
Ostatnio oglądałem filmik jak jeden bardziej znany łowca zrobił prowo przez sms z 21 letnim stróżem i niby umowil sie że w cieciówce on jest i ona przyjdzie mu loda zrobić a tu za niedługo wpada ten Stonoga z policją skuwaja go i ten sie wypytuje a po twarzy tego chlopaka widać że on do konca normalny nie jest mimo twgo ze go zlapali to uśmieszek mu z twarzy nie zchodzi a przecież do stróżowania to biorą albo emerytów albo z grupą inwalidzką i dodam że on był w pracy i napisał ze czeka czyli nie chodził nie zaczepił tylko sam mu napisał że przyjdzie i mu loda zrobi to ja bym kazał temu stonodze zrobić sobie loda jak obiecał

Gość gość
ptasimóżdzki

Gość gość
z moich doświadczeń najchetniejsze na sex były paradoksalnie te poniżej 15

Gość gość
14:17 Powinna się tobą policja zainteresować.

Gość gość
Część tych ludzi pada ofiarą ale część jest pedofilami i ciekawe jak karają takich za skłonnosci moim zdaniem nie jedna 14 latka wyglada dojzalej niż niejedna 16 latka i ja nie patrzeć to jak dziecko nie wygląda pedofil gustuje w dziecach a nie w pełni uksztaltwnych "kobietach"powiedzmy umownie

Gość gość
Jak pedofilia jest zbrodnią, to w takim razie sex dorosłych to też zbrodnia tyle że mniejsza. i karana powinna byc prostytutka, ta strona co wykorzystuje

Gość gość
14:25 na bank pedofil . Idz sie lecz zboku

Gość gość
Zebrali się wielbiciele lolitek 14 letnich i próbują się rozgrzeszać.

Gość gość
14:32 Ło ło ło to żeś cwelu pojechał powiedzioł co wiedzioł Troll ze wsi

Gość gość
Żeby nie okazał się jak ten Sheryff z Pyrlandii jakimś kryminałem :D Tak samo media go promują, a później zonk :D

Gość gość
Dziecioruchy robią w gacie bo zamiast pokemonów łapie się pedofili:D

Gość gość
Maja to, na co zasługują. Normalny dorosły facet nie pisze z dzieciokiem z gimbazy o lodziku :P Nie sadze, zeby wytłumaczenie "on nie wyglada na takiego , który jest do końca normalny " , "on ma grupę inwalidzka " hahaha policję obchodziło. Czyli jak jestes głupi lub masz Downa to już mozesz robić, co ci sie podoba ? P Kiedyś mozna było sie wywinąć jak sie było starym zbokiem i miały ciągoty do małoletnich "lafirynd". Jeśli ktoś tu pisze , ze 14 latka wyglada dojrzałe to... :D no i co z tego ze być moze wyglada, pogadaj z nią raz, drugi i sie przekonasz jaka jest dziecinna. Pedofilom to pasuje bo oni nienormalni.

Gość gość
*miało ciągoty

Gość gość
dokladnie. pedofile s/raja w porty ze beda dymani jak kur/wy za kratami :D oby wam hemoroidy z dupsztali nie schodzily do konca zycia

Gość gość
Ciekawe czy psiarnia wzięła sie za tego debila co pare dni temu wrzucał posty jeden za drugim o gwałceniu dzieci ten co miał w avatarze zdjęcie tego pobitego pedofila

Gość gość
nie, nie wzięła się jeszcze... ;)

Gość gość
To ja sie s********u za cb wezmę

Gość gość
Stonoga sam jest pedofilem, od dawna to wiadomo :o