Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego facet chce TYLKO flirtu? Po co?

Polecane posty

Gość gość

Kilka msc-y temu w pracy poznałam starszego faceta, na pewno wolnego, bez dzieci itd. Zwracał na mnie uwagę od początku, ale ja wtedy to olewałam (chyba nie wierzyłam, że mam u niego szanse i nie chciałam robić sobie nadziei). Potem zaczęłam z nim flirtować, odpowiadać na jego adorację. Z czasem facet tak mi się spodobał, że się głupio zauroczyłam. Wyraźnie dawałam mu do zrozumienia, że mi się podoba i jestem zainteresowana. Z jego strony było to samo. No ale właśnie - nic więcej prócz tych zalotów. Teraz już się nie zobaczymy, bo stamtąd odeszłam, ale on flirtował ze mną do ostatniej chwili, gdy się widzieliśmy.. Trwało to dobre pół roku, jest mi przykro, że nawet nie dał szansy bliższego poznania mnie. Zastanawiam się teraz, po co mu był ten dłuuuugi flirt ze mną? Rozumiem, ze wielu facetów, nawet po 40 , nie chce się wiązać, ale zazwyczaj dążą do chociażby do seksu (nie mówię, że tego chciałam, tylko się zastanawiam, czemu on nawet do tego nie dążył). Jak myślicie, czemu facet może chcieć tylko flirtu i niczego więcej? Nawet gdy jest wolny?

Gość gość
NA pewno jest wolny>?

Gość gość
Dowartosciowuje sie i tyle

Gość gość
Myślicie, ze chodziło mu o dowartościowanie się, sprawdzenie, czy ja młodsza na niego jeszcze polecę? :O Na pewno wolny, wiele razy to wychodziło.

Gość gość
Moze jest ukrytym homo, i robil pokazówkę w pracy, by wszyscy widzieli, że jest Herodot. Zawsze może się tłumaczyć, że ma "uraz" do związków:)

Gość gość
*ze jest hetero..sorry, to tablet:)

Gość gość
A masz jego numer? Może pomyślał ze jak odchodzisz z pracy to nie zależy ci na kontakcie z nim. Tak czasami jest.

Gość gość
Nie mam numeru, mam jedynie możliwości kontaktu na fb. A poza tym po co ja mam się z nim teraz kontaktować? Na odchodnym z firmy miał okazję, żeby coś zrobić, nawet powiedziałam coś takiego, co powinno dać mu do myślenia (nie chcę się wdawać w szczegóły), a on tego nie zrobił, tylko dalej udawał głupiego i flirtował. Czyli rozumiem, ze nie chce nic więcej ode mnie, teraz tylko zastanawiam się, czemu.

Gość gość
Co takiego powiedziałaś

Gość gość
A dlaczego kobiety chcą TYLKO flirtu? Mnóstwo kobiet flirtuje, dużo więcej niż facetów. Popytaj koleżanek flirciar, wyjaśnią Ci o co w tym chodzi. Dzisiejsze kobiety są straszne. I biedne zarazem, bo tak długo uważały, że potrafią manipulować facetami dla zabawy, a kiedy faceci nauczyli się tego, to płacz, lament i zgrzytanie zębów

Gość gość
Facet ma taki styl bycia, jest flirciarzem, lubi to. Nie miej do niego pretensji.

Gość gość
dla przyjemności, flirt nie musi być poważny

Gość gość
Jak chcesz wiedziec dlaczego on sie tak zachowuje, co myśli i czuje , napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna, jej adres to tarocistkasofii@wp.pl