Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Egoista doskonały

Polecane posty

Gość gość

Nie, to nie jest prawdą że każdy facet jest takim egoistą jak Ty. Ty wiedziesz prym w tej dziedzinie, Tobie wszelkie mizerne w swej naturze stworzenia winne bić pokłony. Potaplaj się w swym kreowanym blasku bo to powód dla którego oczy swe otwierasz. Ja Ci służyć nie będę.

Gość gość szariiikkk
podladowala se wibrator i fika...nie odgryz se jenzyka...

Gość gość
Egoizm jest mizerny, mierny, przeciętny i łatwy do zauważenia. Blask i egoista to się wyklucza. A Tobie autorko co daje taka wypowiedź na forum? Zmieniasz tym coś? Też jesteś egoistyczna. Ty pisałaś te tematy o nienawiści?

Gość gość
Nie tworzyłam tematów o nienawiści, wystrzegam się także tworzenia tematów 'do wszystkich'. Tym razem dałam upust jedynie swej złości i rozczarowaniu daną osobą gdyż poczułam się oszukana (nastąpiła kulminacja, może to zwyczajny przejaw bezsilności). Egoizm nie wyklucza się z blaskiem, takie osoby często są zwyczajnie przekonane o swej wyjątkowości i początkowo cenione przez otoczenie. Karty się odkrywają dopiero przy bliższym poznaniu. Szariku gdybym miała wibrator zapewne rozładowałabym emocje wcześniej.

Gość gość
Nie podpisałaś się.

Gość gość
Na tym forum nie jest wymagany podpis chociaż z pewnością ułatwia czytelność. Albo masz podobny problem albo masz powody by poczuć się adresatem tych słów bo po co Ci mój podpis?