Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 24 lata to dużo

Polecane posty

Gość gość

Czuje się już staro dopiero co miałem 22.. ostatnie dwa lata mojego życia to byla porazka i mam poczucie zmarnowanego czasu

Gość anba
O, no proszę. Ja mam bardzo podobnie. Ostatnie 2 lata minęły w mgnieniu oka i można powiedzieć, że całkowicie zmarnowałam je pod kątem rozwoju swoich zainteresowań, albo chociażby rozrywki. Tylko obowiązki zajmowały mój czas. Teraz wybiły 24 lata i ogarnęła mnie jakaś panika, że to już przecież poważny wiek...

Gość gość
A co ma powiedzieć osoba która ma już 30 lat, a ostanie 11 lat były kompletnie zmarnowane.

Gość anba
Trzeba się wziąć za siebie i zacząć w końcu żyć! (Powtarzam sobie to od kilku lat, a i tak wszystkie weekendy przesypiam xD)

24 na co? 19-26(z naciągnięciem do 28) jest okresem eksperymentów ze studiami, pracą, może związkiem. Potem już trzeba myślec poważniej, bo mama nie będzie dawac całe życie na michę. Sam jestem 91'y rocznik, po półrocznym chlaniu i to mnie ustawiło/a do pionu. I chyba teraz czuję się odpowiednio jak na swój wiek. Zawsze też uważałem, że w wieku 22-23 lat już trzeba zarabiac po 5-7 tys, miec wybudowany dom i fajne auto. :)