Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kłamca i zdrajca

Polecane posty

Gość gość

Ma dzis imreze integracyjną,mówił,ze sie nie upije,ze bedzie dzwonił i pisał,i oczywiscie,ze mnie bardzo kocha i nigdy by nie zdradził.Ha haha,o 20.30 dostałam bełkotliwego sms,od tamtej pory bezskutecznie pisze i dzwonie,a co robi on? Uj wie,bo odrzuca moje połączena co chwile :D albo wyłancza telefon.Wiem jedno,nie ma już czego u mnie szukac.Może nie mam racji? No sorki nie jestem głupia.

Gość gość
ale mu tylek zawracasz, popic mu nie dasz. chyba nie wierzylas w te obietnice? na drugi raz jedz za nim lub z nim ;) no i pamietaj aby byc obrazona mun 3 dni

Gość gość
Ja z nim skonczyłam :D Nie mam zamiaru odbierac telefonów ani sie spotkac.Gdyby kochał,by nie kłamał ani nie odwalał szopki:D Ja jak wychodze z koleżankami,i chocbym nie wiem jak sie nawaliła,zawsze odpiszeczy odbiore.Była taka komedia Ted,i ten pluszak mówił całkiem mądrze,by pozwalac partnerce pic z kolezankami,jak oddzwania po pijaku,jest twoja,jak wyłączy fona,nigdy Twoja nie była.I to samo sie tyczy faceta.Bo jak pił z samymi kolegami zawsze sie odzywał,a ze ma wyjazd mieszany,pełno lasek....hahaha .Pocierpie,zapomne. Tego kwiatu jest pół światu

Gość gość
I masz rację, to frajer

Gość gość
Jak nie mozesz liczyc to nie ma sensu.

Gość gość
Bo Tado i Toma to sami są pijaczyny ..a ty jeszcze takich debilow słuchasz.

Gość gość
Tak sie zastanawiam czy sa na świecie faceci którzy sa naprawde szczerzy i którym mozna ufac? Raczej nie... Nie wiem czemu zawsze trafiam na takich dupków,jakbym miała na czole napis: jestes zjebem,zagadaj :D Ten sie wydawał naprawde w porządku,ale dobrze,że wyszło szydło z worka zanim zgodziłam sie na cokolwiek :D Czyli mówiac brutalnie szczerze: nie dostał ode mnie d**y :D

Gość tedeć99
My faceci mamy zdrade w genach

Gość gość
Sa porzadni, ja taki jestem. Nigdy bym nie zdradzil ukochanej

Gość gość
Do 1:18 To duze prawdopodobienstwo ze ty bedziesz zdradzany.

Gość gość
1.18a ile masz lat?,

Gość gość
Boże,ten też tak mowił i mój eks :D A nadarzyła sie okazja,to mnie zdradzili i zrozumiałabym,żeby z kims ładniejszym,mądrzejszym,ale gdzie tam.Po prostu : była okazja,bo mieli ochote :D więc obecnie wierny,kochajacy facet,dla ktorego jestem całym swiatem,ideałem i zyc beze mnie nie moze,pije na imprezie,***** inne i co? :D Czasem mysle,ze człowiek nie chce zle,ze z góry nie zakłada,ze zrobi to i to,po prostu to sie dzieje,dlatego nie nalezy nigdy sie deklarowac.Kurde napiłabym sie % a nic nie mam w domu i jestem chora :(

Gość gość
A skąd wiesz że ruucha może tak sie nachlal ze śpi albo coś

Gość gość
nie spi,bo odebrał za chyba 30 razem i bełkoczac krzyczał: na barze,na barze :D sory,jakby chcial by wyszedl na zewnatrz pogadal,czy odpisal sms by mnie uspokoic prawda? a on z 15 razy odrzucil moje polaczenia,dobra,nie chce mi sie o tym dupku gadac.Nie ma juz po co wracac do mnie.

Gość xXx_PussySlayer_xXx
No, to ten. P****ało cie. Bardzo. Daj mu p*****ać. Bo czemu nie. Ty se nie wiem, umyj naczynia. Czy coś k****. Nie wiem. No nie wiem.

Gość gość
Koles nie jestem dziwką,jak facet mysli o mnie powaznie to poczeka na seks,wybacz,ale ja nie uznaje od razu wskakiwania do łózka.A co do niego,zadzwoniła mi z jego fona jakas laska hahahaa,spytałam sie gdzie on a ta,cos zabełkotała i sie rozłaczyła.Buhahaha.Faceci to swinie;D

Gość gość
I co? :D Mam mu wierzyc jak bedzie mi jutro beczał i bajki opowiadał? :D Moze tak robia naiwniaczki,ale nie ja.

Gość gość
Jak widok pobitewny? ;)

Gość gość
Masz racje, faceci to świnie. Zdrajcy i kłamcy.