Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent

Polecane posty

Gość gość

Witam. Zastanawiam się nad prezentem dla mojego chłopaka . Wykorzystałam juz tyle możliwości . Wpadłam na pomysł o srebrnej bransolecie męskiej ale nie wiem czy to dobry pomysł :\ . Macie jakieś swoje pomysły:)?

W zależności co lubi można kupić: książkę, perfumy (jeśli wiesz jakie naprawdę lubi), jakiś gadżet elektroniczny np power bank, jeśli lubi gotować to jakieś egzotyczne przyprawy lub dobrej jakości herbatę, można też jakieś ubrania, scyzoryk, latarkę, narzędzia, płytę, jakąś śmieszną piżamkę. Możesz też jako dodatek zrobić coś sama, np kartkę z życzeniami. Jest dużo możliwości :)

Gość gość
Wiertarka.

Oh zdecydowanie najpierw dowiedz się i bądź pewna, że taką bransoletkę będzie nosić. Nie każdy facet lubi biżuterię, ale za to każdy lubi się dobrze ubrać :) :) I jeżeli szukasz prezentu, który jest praktyczny i z którego będzie korzystać latami to wpadaj do nas --> www.Ombre.pl. Jesteśmy sklepem internetowym z modą męską, i znajdziesz u nas asortyment od sportowych dresów i bluz (chłopak gra w piłkę albo biega - to będzie idealny prezent) przez codzienne koszule i swetry, po marynarki. Wszystko w fajnych trendach i rozsądnej cenie. Sprawdź najlepiej sama. My z doświadczenia wiemy, że ubraniowe prezenty mężczyznom to strzał w 10 :) Polecamy się :)