Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam sil juz

Polecane posty

Gość gość

Nie mam juz napawde sil. Maz ciagle sie ze mna kloci, o byle co. Zaglada do szafek w kuchni czy wszystko dobrze ulozone. Liczy ile jest szklanek czy sa wszystkie. To kropla w morzu. Meczy mnie psychicznie, jestem wrakiem przed 30... Mam depresje przez niego. Koedys bylam sliczna, szczupla,radosna. Mamy 3 lelniego synka. Ale czy warto dka niego sie meczyc? Nie mam pracy, szukam. Moze on ma kogos...zaraz bedzie fala komentarzy ze po coazy sie spaslam ale upzedzam cwicze i jest ok.wiadomo pzed ciaza bylo super teraz jest ok

Gość gość
Nie zazdroszczę... Na początek poszukaj pracy, tylko nie zapomnij powiedzieć mężowi, że skoro znalazałaś pracę, to teraz obowiązki domowe na pół i myjecie szklaneczki na zmianę. Aha i nie zapomnij sprawdzić po jego dyżurze kuchennym czy są wystarczająco czyste. Z facetami trzeba krótko, inaczej myślą, że są panami i traktują kobietę jak goowno.

Gość gość
Dziekuje wiesz to taki probkem ze on jest pedantem. Drze sie na mnie no jak kapalam dziecko i nie spuscilam od razu wody...nasz synek jest taki zywy ze czasem lapie go w recznik i lece:) wode spuszczam pozniej czasem zapomne od razu czasem on spusci. W normaknych domach to nie powinien byc poqod do klotni tak sadze. Dziekuje, zyze Ci wszystkiego dobrego

Gość gość
Wspolczuje

Gość gość
Pewnie mąż z pod znaku panny?

Gość trzymać krótko babe
babe trzeba trzymać krótko, albo jej odbija palma

Gość gość
Jest blizniakiem...