Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbunia123

bezczelni teściowie

Polecane posty

Gość barbunia123

Mieszkamy z teściami 2,6 roku ... Moja teściowa przez 2 lata ani palcem prawie nie ruszyła w domu. No dobra od święta coś, potem się jej odwidziało i salon posprzątała.. Teraz znowu palcem w domu nie kiwnie , bo pracuje cały dzień w swoim sklepie ( zwolniła się pracownica) i nie chce nikogo zatrudniać (pracuje tylko do listopada 2017) godzin sklepu też nie chce skracać, choć nie ma potrzeby , aby byl otwarty cały dzień, bo i tak mało klientów. Dom znowu na mojej głowie, ani się nie pofatyguje zrobić coś w domu , albo choć powiedzieć mi przepraszam Cię, jest teraz taka a taka sytuacja czy możesz mnie wesprzeć w domu.. A ta nic zero tak jakby jej się to należało. Sprzątać za nią jej mężem za 3 psami i 2 kotami.. Więc w domu 4 osoby 5 zwierzaków..Od faceta nie wymagam sprzątania bo pracuje od rana do późnego wieczora.. Pomijając , że jestem w 5 miesiącu ciąży.. Bezczelność nie zna granic...mieszkania nie możemy wynająć , bo na chwile obecna nas na to nie stać..

Gość gość
Jak nie masz kasy to nie masz nic do gadania. Rób to co możesz. Teściowa też tak robi. Przecież ona ciężko pracuje.

Gość gość
Nie masz nic do gadanai autorko. Tesciowa i tesc moze nawet robic kupe na podlodze w pokoju a siku do zlewu w kuchni. A tobie jak sie cos nie podoba to sie wyprowadz.

Gość gość
Ja jestem w 6 miesiacu i też dom na mojej głowie, bo mąż pracuje od rana do wieczora. Jak ciąża zdrowa to możesz normalnie sprzątać, nic ci nie będzie, po prostu nie przemeczaj się, dom nie musi być na blysk, przez te pare miesięcy tylko ogarniaj z grubsza, no trudno, dom troszkę się zapusci. A teściowa w jakich godzinach pracuje? Jesli calusienki dzien to rozumiem, że już nie chce jej się sprzątać no ale powinna ci powiedziec cos, a jak ma dzień wolny to choć troszke czasu przeznaczyć na sprzątanie, chociażby tego czego ty nie dasz rady, tak jej powiedz albo twoj mąż chyba ma czasem wolne? Te pol godzinki mogliby oboje poświęcić. Tesciowa chyba uważa ze skorp macie darmowe mieszkanie to chociaż tak soe odwdzięczycie ze bedziecie jej sprzątać...

Gość gość
Sory, że spytam ciąża była planowana?

Gość gość
Przeprowadz sie z mezem do swojej mamy i taty i twoi rodzice beda sprzatac po twoim mezu.

Gość gość
Jak sie meza ma i planuje dziecko to macie tez plan na przyszlosc. W biblii jest napisane i opuscisz swoich rodzicow zeby wlasna rodzine i dom zalozyc. Ty siedzisz na garnuszku tesciow. Wiec nie powinnas rodziny zakladac bo nie potrafisz pojsc na swoje.

Gość gość
O kuźwa komuś tu się wydaje że teściowa jest od sprzątania??? Weź dziewczyno koło i walnij się w czoło, może zmądrzejesz. Mój dom i moja sprawa czy w nim palcem kiwne czy nie. Siedzenie w domu z ciężarówką syna nie należy do większych rozrywek więc oczywiste jest, że wolę być w pracy. Wsadziłaś mi tyłek do domu i chcesz mieć posprzątane, to sprzątaj - proste?

Gość gość
Bezczelni tesciowie. ..u siebie:)