Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 28 lat i chciałabym już mieć męża i dziecko

Polecane posty

Gość gość

Niestety obecni faceci są niepoważni lub całkowicie nie nadają się żeby założyć z nimi rodzinę. Ciężko znaleźć kogoś kto chciałby podejść poważnie do życia i odpowiedzialnie

Gość gość
glupia

Gość gość
Nie każdy ma chęć podchodzić do życia tak, jak ty oczekujesz.

Gość gość
buhaha cwaniara szuka frajera, pewnie jestes jeszcze brzydka

Gość gość
To szukaj koleżanki jak się nie nadajemy.

Gość gość
ksiezniczka

Gość gość
To musisz znaleźć kogoś z podobnym podejściem albo może troszkę starszego kto jest już gotów (psychicznie, fizycznie) założyć rodzinę. Czasy się zmieniają i przesuwa się także wiek ożenku (w mieście to chyba najbardziej widoczne, może szukaj na wsi). Różne są powody dla których ludziom nie śpieszno, niekoniecznie niedojrzałość. Może chcą się najpierw czegoś dorobić, może chcą mieć pewność że trafili na swoją połówkę? Zresztą zbyt wiele jest teraz możliwości aby ludzie marzyli właśnie o tym co Ty.

Gość gość
nie ma glupich

Gość gość
Chłopaki uciekajcie ona chce mieć męża!! jestesmy jeszcze mlodzi chcemy żyć

Gość gość
Hehe rozśmieszacie mnie, ale prawda taka że każdy może chcieć czegoś innego od życia. Jestem ciut starsza od autorki i dopiero teraz mam ochotę wziąć ślub zaś chłopak był gotowy już parę lat wcześniej (jesteśmy długo razem) ale przez to że poczekał mam wrażenie że sam jeszcze bardziej się przekonał i umocnił w tej decyzji. Przede wszystkim ja zyskałam przekonanie że właśnie z nim chcę być. Nie sztuką jest wziąć ślub, sztuką jest wytrwać w tym związku i go nie spier*olić.

Gość gość
ona przeciez nawet nei ma chlopaka!@

Gość gość
Ja tez mam 27 lat, przesz szkole nie znalazłem sobie dziewczyny. Nie jestem brzydki ale tez chce mieć żonę i dziecko bo brakuje mi kogoś bliskiego.

Gość gość
Jeśli chcesz wiedziec, czy znajdziesz odpowiedniego partnera, kim on będzie i gdzie go szukać, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość lekarz
Haha znam to drogie panie. Najpierw za brzydki, za niski, za gruby, za dobry, itd a potem płacz bo oni sobie żyją w małżeństwie, a Ciebie nawet rozwodnik nie chce. Ja nie mam kobiety i się z tym pogodzilem, jestem lekarzem i dopiero teraz mam wielkie powodzenie, wiążcie się z tymi gangsterami z lat młodzieńczych

Gość gość
Jesli chcesz wiedziec czy znajdziesz swoją miłośc i gdzie go szukać, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna.Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
chciałabym wiele rzeczy. taa, wróźka wywróży mi z fusów. źałosne.

Gość gość
Wiedziałem, że już w pierwszym zdaniu autorka będzie obwiniała facetów, o to że nie ma męża i dzieci. Jesteście tu niemal wszystkie takie same, nudne i przewidywalne. Jak flaki z olejem.

Gość gość
A pomysł ile w twoim wieku żałują ze sa matkami i żonami debili. Ile po rozwodach z dwójka dzieci nie wiedza jak dalej żyć. Jedne maja tak inne tak, daj se luz. Ja wyszłam zamaż w okolicach 30 i zdążyłam wszystko przerobić ze zdrada i trudnym macierzyństwem łącznie. Wiec wiesz...nie szalej i nie smutaj bo moze masz najlepszy czas w życiu

Gość gość
ojej

Gość gość
18 08 on cie zdradzal czy ty jego?

Gość gość
Zapisz się do tradycyjnego biura matrymonialnego.

Gość gość
A ilu facetów żałuje, że ożeniło się z kretynkami. Tysiące.

Gość gość
wlasnie kobiecie w malzenstwie jest najwygodniej

Gość gość
ja w wieku 28 lat chcialam zeby moj ulubiony zespol zagral w PL i zeby bylo wiecej tanich linii lotniczych

osoby ktore szukaja partnera, maja najczesciej dosyc sprecyzowane oczekiwania, wiedza z kim nie warto tracic czasu. Panowie powinni byc odpowiedzialni, inteligentni, dojrzali ,wyksztalceni blyskotliwi i eleganccy Czasem..... .... pozadane przez nas cechy staja sie niemozliwe do polaczenia i w konsekwencji pojawia sie … uczucie zawodu.

Gość gość
28lat toz to dopiero poczatek dorastania odbija wam?

Gość gość
W Polsce instrumentalizuje się rodzinę. Mężczyzna ma zarabiać i zapładniać – jest więc portfelem i penisem. Kobieta ma rodzić mu dzieci, jest więc macicą. A dziecko? Jest po to, żeby miał kto pracować na emerytury rodziców i żeby im na starość nosić szklanki z wodą.

Gość gość
Jeszcze masz sporo czasu. Fakt, można już rozglądać konkretnym partnerem, ale na zamążpójście i dzieci jeszcze nasz czas:)

Gość gość
Panie powinny być odpowiedzialne, inteligentne, dojrzałe, wykształcone błyskotliwe i eleganckie Czasem..... .... pożądane przez nas cechy staja się niemożliwe do połączenia i w konsekwencji pojawia się … uczucie zawodu.