Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoOoOser

Oglądacie serial Poldark?

Polecane posty

Gość LoOoOser

Moim zdaniem dobrze zrobiony, ma klimat, piękne zdjęcia. Wczoraj był super odcinek.

Looooser część co tam słychać dawno cię nie było :)🖐️ Powiem ci że to nie ta sama kafeteria co kiedyś

🖐️ No na pewno, nie ma tu prawie znajomych, ciągle jakieś tematy o analu itp. U mnie po staremu, uczę się dużo, może niedługo pojadę na eliminacje do teleturnieju. A co u Ciebie?

Gram w totka. Miałem kilka trójek i ze 2 czwórki w tym roku, a Ty jak tam? Co lubisz oglądać w tv?

Ja gram multi multi raz wygrałem ale już c***isałem teraz też zagram w lotto 25 baniek

Ja też zagrałem, jak zawsze. Kiepskich dawno nie oglądałem, M jak M oglądam, Barwy to chwilę. Ten Poldark to fajny serial, ale już połowa drugiej serii jest w jedynce. No w multi to ładnie wygrałeś, ja nie miałem tak dużej wygranej.

Gość gość
Miało być o Poldarku a "chłopy":) jak zwykle rozgadały się o czym innym. Panowie- podoba się Wam Demelza?

No udało mi się :) Gram dalej liczę na duże wygrane Poldark nie znam wygoglowalem ale to nie moje klimaty

Życzę Ci, żebyś wygrał. Demelza fajna z charakteru. Elisabeth bardzo ładna jest, no i ta blondynka od doktora też ciekawa.

Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć. ;) Na razie! A Tobie jak się podobają faceci w tym serialu?

Gość gość
A powiedzcie mi na którym programie leci ten serial i o ktorej godzinie bo dawniej go oglądałam i ciekawy był ten serial

Gość gość
A podoba wam się Westworld?

Gość gość
Podoba mi się główny aktor

Gość gość
Elizabeth urodzi małego Poldarka, wiedziałam, że ta noc wspólna zawoocuje dzieckiem, lepiej ,żeby ten mąż drugi nie wiedział ,że nie jest ojcem, bo zabiłby chyba ją, on zawsze był zazdrosny o Rossa, że jest silny i zaradny oraz ma szczęście do kobiety Delmeza jest fajna, ma swoją godność, kocha męża, pracowita, odważna pojawi się nowa dziewczyna też ładna w trzecim sezonie, może jest czyjąś córką?

Gość gość
Znacie dalszy ciąg, napiszcie.

Gość gość
Ja nam ciąg dalszy, czytałam książki. Niedługo skończy się trójkąt Ross-Demka-Elka :D Jack Farthing w roli Warleggana jest cudowny. Uwielbiam go <3