Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego to są objawy?

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Od kilku dni mam dziwne objawy, mam siedząca prace i od kilku dni ciągle chce mi się wypróżniać, szczególnie rano lub po poludniu (całkiem normalnie) ale gdy się wycieram na papierze jest delikatne plamy krawaienia. Czy to mogą to być hemoroidy? Oprócz tego pobolewa mnie głowa, jestem zmęczona, podwyższona temperatura... boli mnie po lewej stronie brzucha, raz po lewej, raz po drugiej, raz żołądek, raz podbrzusze. Myślalam też że to ciąża...okres spozniami się juz 3 dni. A czuje sie jakbym miała go dostać. Dodam bolące piersi - jak zakładam bluzke to mnie bolą, nie mówiąc o dotyki. Sama nie wiem... doradzi mi ktos? Z góry dzięki

Gość gość
Dodam, ze z obecnym partnerem nie współżylismy, tylko pieszczoty kończące się wytryskiem - nigdy nie w okolicach miejsc intymnych. Ewentualnie mogło coś na rękach zostać. Prosze o pomoc, bardzo.

Gość gość
Może jakaś kobieta odpisać? Zależ mi

Gość gość
idz do ginekologa,może masz torbiel jajnika,ja miałam takie same objawy i okazało sie,ze jest torbiel endometrialna.

Gość gość
Dziękuje za odpowiedz. Myslalam ze moze to hemoroidy... Ale teraz mi sie ta ciąża włączyła i okresu jak nie ma od 3 dni tak nie ma chociaż wiem, że stosunku nie było

Gość gość
i tak musisz do lekarza,nie bój sie :) ja sie bałam i zwlekałam.Moga tez byc to nerwy,albo zjadłas cos ostrego,ale warto sie przebadac i zrobic usg transwaginalne.

Gość gość
Wiem, dzięki. Dałaś mi do myślenia. A co myślisz o ciąży? Czy to mogą być też objawy jej?