Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Była szuka kontaktu z mężem

Polecane posty

Gość gość

Czy to jest normalne, ze mężatka od czasu do czasu pisze do swojej starej miłości? Przesyła mu swoje zdj.,zdj dzieci, dopytuje go o jego prywatne życie? Nie rozumiem tego, po co jej ten kontakt. Sama nie wiem, czy powinnam zabronić kontaktowania się z nią mojemu mężowi czy po prostu patrzeć na to z politowaniem Dodam, że ta pani mieszka za granicą.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec dlaczego to robi, czy czuje cos do Twego męza, napisz do mojej wróżki Sofii, jes świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Nienormalne i nieprzyzwoite. Stara miłość powinna być prywatnym wspomnieniem. Jestem przeciwna utrzymywaniu takich kontaktów. Gdyby mój mąż dostał od swojej eks coś takiego, zmieniłby adres poczty, itp. Gdyby chodziło o mnie, to samo.

Gość gość
Twój mąż sam, z własnej woli nie powinien jej dopisywać, podtrzymywać kontaktu, itp. A gdyby Twój eks tak się dopytywał, byłoby mężowi miło? Proste odwrócenie sytuacji.

Gość gość
Jedną kwestią jest to że ona pisze, inna kwestią że mąż ten kontakt podtrzymuje (?). Na motywy babki nie masz wpływu, to od Twego męża zależy czy ten kontakt będzie podtrzymywany czy się rozluźni.

Gość gość
Autorko, nie chcę Cię martwić- oby nie doszło do tzw. "zdrady emocjonalnej", bo tak sobie będą "popisywać", potem telefony, SMS-y i mąż zacznie UCZUCIOWO oddalać się od Ciebie. Nie dopuść do tego. Porozmawiaj z nim- tylko SPOKOJNIE- bez awantur (bo faceci tego nie lubią i "urywają problem" albo manipulują tak, że to Ty poczujesz się winna). Jedno jest pewne: ten kontakt musi być zerwany! Pozdrawiam.

Gość gość
On do tej pory pierwszy nie pisał. Składał tylko życzenia z okazji urodzin. Ona co jakiś czas próbuje go zaczepiać na portalu społ. On akurat nie jest tam stałym bywalcem. Wydaje mi się, że to jakieś nienormalne zachowanie. Biedny jej mąż. Albo ja już jestem przewrażliwiona, dlatego pytam sie was ukrócić to czy tylko kontrolować.

Gość gość
Autorko zakończyć definitywnie, z tego co piszesz to była prowokuje. gość godz.17.23 dobrze Ci napisała

Gość gość
Dzieki za rady

Gość gość
A moze powinnam z nia porozmawiac