Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co sie moglo stac , Pomocy !

Polecane posty

Gość gość

Prosze niech ktos obiektywnie oceni sytuacje , spotykalam sie z facetem bardzo dlugo caly czas mielismy kontakt telefoniczny i nie tylko , mowil ze mnie kocha planowalismy razem zamieszkac miedzy nami bylo wszystko ok , nagle pare dni nie dzwonil i ja tez nie dzwonilam myslalam ze moze ma duzo pracy , jak minely dwa tygodnie postanowilam zadzwonic bo myslalam ze moze sie cos stalo , nie odebral , i tak minelo juz 3 miesiace jak nagle urwal kontakt , dzwonilam wiele razy jest sygnal ale nie odbiera , nie moge przestac o nim myslec i nie wiem co moglo sie stac , prosze napiszcie moze mieliscie podobna sytuacje

Gość gość
Dzwoniłaś do jego rodziny czy znajomych?

Gość beti121
Zapewniam cię,że tysiące miało taką samą sytuację więc raczej nie zastanawiaj się co się stało tylko rozejrzyj się za innym.Facet jest tchórzem więc nie powiedział ci ,że to koniec.

Gość gość
dzwonilam do jego znajomego nie odbiera , nie wiem co mam zrobic

Gość gość
18,05 ale jak chcial zerwac czemu nie powiedzial mi o tym tylko w taki sposob , pamietam nasza ostatnia rozmowe planowalismy razem zamieszkac , spytalam go czy jest tego pewien zapewnial ze tak , nie daje mi to spokoju

Gość gość
Tchórze tak mają. Pewnie ktoś mu sie napatoczyl czyt. Łatwa laska do seksu i poszlas w odstawke.

Gość gość
No ale już chyba dotarło do ciebie ze grał w chuja wiec po co sie łudzisz ? Ciesz sie ze nie zabrnęłas dalej

Gość gość
myslicie ze powinnam odpuscic ?, ciagle mysle ze moze sie cos stalo nie moge isc dalej tylko zamartwiam sie , jak chcial to zakonczyc to mogl to mi powiedziec a nie w taki sposob

Gość gość
Nic sie nie stalo. On nie chce się wiązać i pewno juz ma inną.

Gość gość
Znajoma ma faceta poznanego na Sympatii. Jak byl jakis problem, to znikał, wyjezdzał, uciekał. Od 2 tygodni nie daje znaku życia. Daj sobie spokój i nie martw się. Stchórzył i zniknął.

Gość gość
Odwiedz go w domu, nie przyszlo ci to do glowy? Chyba wiesz gdzie mieszka.

Gość gość
dziekuje za odpowiedzi , nie moglam uwierzyc ze mozna tak zniknac bez slowa wyjasnienia , ale chyba jednak mozna , postaram sie nie martwic tak i jakos pogodzic sie z tym

Gość gość
18,30 przyszlo , ale jak wiele razy dzwonilam do niego i nie odbieral , to nie chcialam isc do jego domu bo myslalam ze moze nie chce ze mna rozmawiac to tym bardziej widziec , nie wiedzialam co mam zrobic rozwazalam rozne opcje , do jego znajomego tez dzwonilam ale nie odebral

Gość gość
Ka bym do niego poszla na twoim miejscu i spojrzala w oczy i wyjaśnila sytuację, a dodatkowo nie żyla bym w nieswiadomosci ze moze cos mu się stalo.

Gość gość
a jak pojde a on nie bedzie chcial rozmawiac , i tylko sie ponize ?

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co sie stało, dlaczego nie odzywa sie, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Jak to poniżysz? Spotykała się z nim dłuższy czas tak jak napisałaś, więc masz prawo wiedzieć dlaczego się nie odzywa. Skoro was coś włączyło i kochaliście się tą dziecinadą jest nie wyjaśnienia sobie pewnych spraw. Należy ci się wytłumaczenie. No chyba że macie po osiem naście lat jesteście niedojrzali emocjonalnie

Gość gość
Nie musisz z nim rozmawiac, zobacz tylko czy zyje ì zostaw go bez slowa.

Gość gość
moze macie racje ze powinnam pojsc do jego domu , tez uwazam ze nalezy mi sie z jego strony wyjasnienie czemu tak mnie potraktowal , mielismy plany nie myslalam nawet ze cos takiego sie wydarzy

Gość gość
Ile on ma lat?

Gość gość
30 lat

Gość gość
Na Twoim miejscu poszłabym do niego do domu i po tym jak otworzyłby drzwi powiedziałabym "O! Żyjesz, czyli wychodzi na to, że okazałeś się tchórzem, który nie potrafi wprost zakończyć związku. I pomyśleć, że wydawałeś się wartościowym człowiekiem." Machnęłabym ręką i zamknęła ten rozdział w moim życiu. No ale to ja, lubię mieć czystą sytuację i po takiej akcji zapomniałabym o człowieku,

Gość gość
30 lat? Myślalam ze moze 20, to stary chłop, a taki niedojrzały...

Gość gość
masz racje powinnam tak zrobic , moze wtedy juz bym o nim tak nie myslala i nie zyla wspomnieniami , a tak co dzien o nim mysle i zastanawiam sie czemu tak postapil , i czemu nawet nie chce porozmawiac przez telefon

Gość gość
tak ma 30 lat i bym nigdy nie spodziewala sie ze tak postapi

Gość beti121
Możesz iść do niego,ale jak on usłyszy twój głos albo zobaczy,że to ty to może udawać,że nie ma go w domu,bo jak on jest taki tchórz to nie myśl,że nagle z tobą porozmawia.Użyj jakiegoś podstępu,tak aby nie wiedział,ze to ty do niego idziesz a potem to ja na twoim miejscu tylko powiedziałabym mu,że jest śmierdzącym tchórzem i kłamcą,bo jak można rozmawiać z kobietą o wspólnej przyszłości gdy tak naprawdę tego się nie chce.Jak on ciebie już teraz oszukał to co by było potem.Odpuść go sobie,ale możesz mu nawtykać.

Gość gość
08,19 , gdyby udalo mi sie z nim porozmawiac , to napewno powiedzialabym mu ze jest tchorzem i klamca i nie zdaje sobie sprawy jak bardzo sie teraz mecze i zamartwiam , nigdy nie myslalam ze po takim czasie znajomosci i planowania , zapewniania mnie ze wie czego chce i jest pewien , z dnia na dzien urwal kontakt , bez slowa wyjasnienia , co dzien o tym mysle i nie moge przestac

Gość gość
Nie mozesz zadzwonic z innego numeru?

Gość rozważna i nieromantyczna
Są dwie opcje. Albo nie żyje albo się wymiksowal z waszej relacji a ty po prostu trafiłaś na tchórza. Stawiam całą swoją premię ze to drugie.

Gość gość
09 ,12 probowalam z innego nmeru , jest laczenie , nie odebral