Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wkładki laktacyjne mają rozmiary?

Polecane posty

Gość gość

kupiłam wkładki, ale sa strasznie duze, wieksze niz moja piers. niestety biust mam malutki. na opakowaniu nie widze zadnego rozmiaru.sa w ogole jakies rozmiary?

Gość gość
Na opakowaniu nie ma rozmiaru ale sa wieksze i mniejsze dużo ich juz mialam. Fajne sa Penaten i jonssons jakos tak to sie pisze one sa w miare małe i fajnie profilowane

Gość gość
Jakim cudem karmisz i masz piersi których nie przykryje wkładka? Przecież one mają średnicę max 10-12 cm...

Gość gość
nie karmie, rodze za 2 miesiace ale przygotowuje wyprawke do szpitala. Tak, właśnie mam jakimś cudem takie małe piersi, nic nie poradze.

Gość gość
To spokojnie, jeszcze urosną. A na pierwsze dni nie ma co inwestować w super drogie staniki- nie wiesz jak się powiększy biust, ile stracisz w obwodzie pod biustem, kup sobie takie miękkie staniki do karmienia- przydadzą się w szpitalu i do leżenia, na pierwsze noce, na dzień sobie dobierzesz potem coś porządnego jak się laktacja unormuje. Wkładki spokojnie do takich wejdą. I chyba trochę przesadzasz, przecież te wkładki nie przykryją nawet połówki jabłka czy pomarańczy...

Gość gość
Ty ja chcesz pocieszyć czy zdolowac? Chyba widzi jaki ma i potrafi ocenić, nie potrzebuje usluznej kafeterianki "to niemożliwe by byc tak plaskim". Zadala proste pytanie - jak nie znasz mniejszych wkladek to nie dowalaj.

Gość gość
Chyba babydream maja takie mniejsze i sa dosyc tanie, dla mnie wlasnie byly za male i za grube bo ja mialam zupełnie odwrotny problem. Przynajmniej spokojnie znajdzesz stanik do karmienia w swoim rozmiarze, ja wyplywalam z najwiekszych jakie dorwalam i jeszcze wez wkladke wcisnij. Teraz jestem w 2 ciazy i chyba zrobie karmniki ze zwyklych w odpowiednim rozmiarze, w bo w koncu beda mi sie o kolana te cycki obijac po 2 ciazach.

Gość gość
Ze stanikiem do karmienia to akurat będę miała problem bo od lat chodzę w push-upach. Nie wyobrazam sobie chodzic w normalnym, nieusztywnianym staniku, bede całkiem plaska pod bluzka.

Gość gość
No to będziesz płaska, co w tym złego? Ja często chodze bez stanika a tez jestem płaska i nic złego się nie dzieje ;) Trochę wiary w siebie. Zresztą powątpiewam byś po porodzie super płaska była