Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja typowa rozmowa z samicą

Polecane posty

Gość gość

Ja niez*****asz u mnie nigdy i to wy samice zdradzacie wykorzystujecie wy szwinie Kaśka p*****lnij sie leb poj***e wygladasz jak gowno nikt cie nie chce pedale z tyja widac ze jestes p*****m jak sie patrzy na ciebie to chce sie rzygac Ja wniosek jestes pustą szmateczką ktora malo wie Kaśka wniosek jestes gownem ktory jest nikim zerem pedalem i chamem ktorego nawet pies by nie chcial zwyklym zyciowym przegrywem i napsiz jeszcze raz pedale to stracisz nie tylko zęby :/ Ja i ze tyle masz do srania Kaśka rozsmieszasz mnie pedale p*****lj sobie w leb

Gość gość
Masz bardzo dużo lęków i fobii, autorze.

Gość gość
22:18 i to ją zraniło ?

Gość gość
samica widać pełna fobii

Gość gość
biedna zagubiona dziewczyna, współczuję :(

Gość gość
wyżej sra jak d**e ma

Gość gość
Sami psychole na tym forum.Szok!

Gość gość
to nie samica to suka

Gość gość
Ma kochanka rufusa a wszystkim to ona kochankow wymysla brzydka ropucha ,kto sie jak przezywa sam sie tak nazywa.

Gość gość
wystarczy zagadac do samicy pisząc o nich prawde np. że to pustaki

Gość gość
Mi to wygląda na monologi lub urojenia prześladowcze jakiegoś chorego psychicznie człowieka, a nie na żadną sukę z krwi i kości.

Gość gość
no nie da się tego przeczytać ,macie cos z garnkami jedno i drugie

Gość gość
Typowa rozmowa, czyli żadna realna, taka jakby wymyślona przez autora z posklejanych fragmentów jego lęków i fobii.

Gość gość
22:42 takie choroby psychiczne się leczy

Gość gość
tak to jest jak telewizja uczy mezczyzne być pantoflem i dawac sie gwałcić przez kobiety, potem taką szmatą staje sie każda jedna

Gość gość
Ja przez to że twoja płec mnie nigdy nierozprawiczyła, zadałem wam też gorycz i bede zadawał Agnieszka Xddd Ja karmienie piersia to ukryta pedofilia wszystkie kobiety powinny miec w czasie karmienia piersia badany wzwód sutek Agnieszka No i co W zwiazku z tym Czemu masz do mnie problem Ja p*****le Ja a wy myslicie o dwa ale zeby to dostac Agnieszka To nie moja wina ze cie k***a nikt nie rozdziewiczyl Ja cierpcie za to bo bylbym ladnym chlopakiem Agnieszka To idz do klubu do d***** i ją w*****aj moze wtedy bedziesz przystojny a nie ladny xdd Ja bo zeby byc ladny musialy by d***** placic? Agnieszka Tak No czasem trzeba sie wykosztowac zeby byc przystojnym xddd Ja trzeba by miec takie mocne sk****enie zeby pojsc zaplacic babsztylowi i xrobic jej dobrze Agnieszka No cóż takie jest zycie I go nie zmienisz Przykro mi

Gość gość
Ja takze bede sie odgrwal na was ciemiezycielki tym bardziej ze bylbym ladnym chlopakiem Agnieszka Nosz k***a Nie w******j mnie Ja nic do tego nie mam Nie moja wina ze d**y nie urywasz i zadna cie nie chce Ja musze sie odgrywac za samo to, prawictwo kazdego dnia Agnieszka Zacznij od siebie a potem odgrywaj sie na nas Ja ja bylbym ladny Agnieszka Jaa pierdile No to k***a operacje sobie zrob A nie mi d**e zawracasz Ja ty nierozumiesz uroda jest zalezna od otoczenia Agnieszka Chuj mnie to obchodzi Ja a wy musiałyscie codziennie patrzec który najlepsze fajerwerki robi Agnieszka No i chuj Ja p*****le W*********j Nie moj interes ze cie nikt nie chce