Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tez zauwazacie ze tylko na wsi jest alkoholizm i inne patologie?w miescie nie...

Polecane posty

Gość gość

tylko na wsiach sa przypadki alkoholizmu w rodzinach i innych patologii typu przemoc itd. w miescie wiekszosc rodzin jest porzadna...tez to widzicie?

Gość gość
Czy mieszkasz w kosmosie :D? Nie znam miasta gdzie nie ma patologii czy alkoholizmu :D. Wszędzie jest patologia i alkoholizm, zależy w jakim mierze, ale zawsze jest. Czy to w Piździszewie, Warszawie, Paryżu, czy w Stanach Zjednoczonych (byłam na objazdówce w Stanach i jest też dużo patoli, nawet w Nowym Jorku, może nie na Manhattanie, ale w Brooklynie czy Bronksie owszem).

dokładnie na wsi to brat uprawia sex z siostrą i ona do niego mówi jesteś lepszy do ojca a on odpowiada : wiem mama mi mówiła hehe jestem ze wsi jestem homoalkocholikiem a jak otwieram bagażnik w passacie to świnie same wskakują !

Gość gość
nie bardzo , poprostu w miescie bardziej sie kryja

Gość gość
W mieście ludzie są bardziej anonimowi. każdy zamyka drzwi od swojego domu/mieszkania i żyje swoim życiem. A na wsi są wscibscy i wszystko chcą o wszystkich wiedzieć i wiecznie plotkuja o wszystkich. fakt na wsi częściej się zdarza ze bezrobotne są całe rodziny mieszkające na kupie-życie na wsi jest tańsze i łatwiej jest przeżyć. ale alkohol i przemoc są wszędzie- mieszkałam 29lat w mieście, od 3 mieszkam na wsi i właśnie z uwagi na wscibstwo starych bab na wsi i ich zamiłowanie do plotek wracam do miasta.

Gość gość
Mieszkam w mieście i na mojej ulicy kilka rodzin ma niebieska kartę. Obok w bloku mieszka totalna patologia. Tam przychodzi kurator, często bywa policja, pogotowie (bo mają próby samobójcze, są 3przy, które załatwiają się na szmatach na przedpokoju... Czynsze są tu wysokie ale że dziadek ma emeryturę z kopalni to stać go tu mieszkać i pić sobie może ile chce z końcu jest u siebie i pije za swoje ale mieszka jeszcze z nim żona, syn, córka ze swoim dzieckiem i na weekendy przyjeżdża konkubent córki (tez lubi wypić). Córka i syn oczywiście nim pracują. W lato jak mamy otwarte okno to słyszę wszystkie kłótnie. Tam każdy ma depresję.

Gość gość
Pewnie autoko ze mosz racje.my ja wsiowa jestem i momy wutke do śniadania obida i kolacji no o ile ktos da nam jedzenie bo calom kase z opieki dajemy na alkokol.bez picia nie ma rzycia pijemy my pijom somsoedzi nawed dzieci.kto skończył podsawufke ma wyksztalcenie i morze pracować w gminie a nawet wujtem zosztac.

Gość gość
najlepsze popijawy są przy swiniobiciu. nieraz pies biega że swinskimi jelitami a my degustujemy kaszaneczke przy wodeczce

Gość gość
Następna kafe-debilka musi się dowartościować. Jak nie tematy o tym jakimi to szmatami i k****ami są wykształcone matki to teraz jeszcze jakaś mieszczucha, która niczego więcej nie osiągnęła poza urodzeniem się na jakimś zapyziałym blokowisku wymyśla bzdury aby poczuć się lepiej w tym swoim szarym życiu.

Gość gość
Jogladalyscie chlopakow do wziecia? To jest obraz polskiej wsi , bieda zacofanie pijanstwo uposledzenie umyslowe, wady wymowy , brak uzebienia itd.

Gość gość
gość dziś Jogladalyscie chlopakow do wziecia? To jest obraz polskiej wsi , bieda zacofanie pijanstwo uposledzenie umyslowe, wady wymowy , brak uzebienia itd. x A ty miastowa, a brakuje u ciebie podstaw pisowni w j.polskim. Jest wieś i jest wieś. A jak wygląda obejście domu, sam dom w danej wsi i właściciel posesji, to zależy od właściciela posesji. Można mieć biednie, ale czysto. Można mieć więcej kasy, bo renta, lub opieka da i te pieniądze przepić. Super Mario kontra Bandziorek, czy Szczena.

Gość gość
A ty miastowa, a brakuje u ciebie podstaw pisowni w j.polskim. x rozwin , bo nie widze co zlego napisalam, ze j mi sie na tablecie wcisnelo przed slowem ogladaliscie

Gość gość
Podjedź u mnie w niedzielę do kościoła, albo koło sklepu zaraz po mszy, to zobaczysz jakimi samochodami ta wiejska patologia jeździ. :D

Gość gość
Jasne, w tym programie specjalnie wyszukali takich kawalerow . Sa jeszcze wsie w naszym kraju takie bardziej zacofane, gdzie jest bieda ,te po pgr-ach czesto i ludzie z dziwna mentalnoscia. W moim regionie na wsiach ludzie duzo lepiej mieszkaja i wygladaja niz niejedni z miasta. I wydaje mi się ze patologia jest wszędzie, bez roznicy.

Gość gość
przyjedz do mnie to zobaczysz jakie ludzie mają domy i auta a pijaństo to już są wyjątki. Świat się zmienia i wieś też.

Gość gość
gość dziś Jogladalyscie chlopakow do wziecia? To jest obraz polskiej wsi , bieda zacofanie pijanstwo uposledzenie umyslowe, wady wymowy , brak uzebienia itd. X wierzysz we wszystko co zobaczysz w telewizji?, gratuluję umysłu.

Gość gość
'Chłopaki do wzięcia' to jest obraz wiejskiej patologii, a nie wsi w ogóle moja droga. Wmieście też można taki program nakręcić i też można takich mośków znaleźć na pęczki i czy to znaczy, że tak wygląda całe miasto? Wystarczy się na niektóre dzielnice Warszawy, Wrocławia czy Łodzi zapuścić to o wiele gorsze obrazy widać ty zidiociały trollu :P

Gość gość
Jestem asystentem rodziny w Warszawie i stwierdzam autorko, że g...wno wiesz i zakładasz nędzne prowo.

Gość Klient14
Wies Tomaszkowice kolo Wieliczki. Wsioki halasuja na zlosc sasiadom, puszczaja nagrania karetki pogotowia lub szczekajacego psa na zlosc sasiadom. Psychiatryk chyba takim p*****m by pomogl. To jest patologia wsiokow. Podloze to alkohol i dragi.