Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaśminiówka

Zabici :):) ....śmiechem

Polecane posty

Już niebawem nastąpi u mnie czas relaksu....jeszcze tydzień ....jeszcze dwa.Wprawdzie troszkę do tych pięknych chwil muszę poczekać , jednak już chciałabym przygotować się , a że nie lubię robić nic na ostatnią chwilę ,teraz zwracam się do Was z prośbą o zestaw świetnych z filmów z zakresu komedii:):)Uwielbiam komedię francuską ale nie tylko, chociażby taki film jak Kochanie poznaj moich kumpli .Ogólnie ma być śmiesznie i głupio też :)Niestety nie mam pamìęci do tytułów zwykle ulatują szybko z mojej głowy....więc więcej nie mogę Wam przytoczyć przykładów .Czy znacie jakiś wariacki, pokręcony film godny polecenia?

Gość gość
Z francuskich kojarzy mi się "Za jakie grzechy, dobry Boże?" Całkiem sympatycznie się to oglądało :) Fajny też "Kobieta na Marsie, mężczyzna na Wenus", "Facet na miarę" i trochę w innym klimacie "Niewierni" (uwielbiam Dujardin'a). No i nie do końca w typie który podałaś, na pewno też widziałaś, ale zawsze warto do niego wrócić - "Nietykalni".

Gościu, dzięki za tytuły .Jak pisałam to ten topik w ogóle mi się nie wgrał .Dopiero niedawno jak były te problemy z kafe.To znalazł się mój temat :)