Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam myszy w domu pomocy

Polecane posty

Gość gość

Mam pokój obok spiżarni, w której zamieszkały sobie myszy! Normalnie prawie padłam na zawał jak weszłam pierwszego dnia i mi mysz przed twarzą zeskoczyła z szafy i uciekła pod komode. Od razu poinforowałam reszte domowników okazało się że moja mama też jedną widziała i kupiła trutki. Zaczęła rozstawiać po całej spiżarni aż powstał nieprzyjemny zapach. Po kilku dniach zaczęło się drapanie w ściany normalnie spać nie mogłam ze strachu, że to mi sie zaraz przez ścianę przebije, potem mama kupiła jeszcze pułapki. Dziś mijają już z dwa tygodnie po pierwszym spotkaniu z myszą i wciąż ich nie ubywa ! Wręcz przeciwnie. Drapanie w nocy zawsze trwało jakoś od 4 do rana. Teraz zaczynają drapać już nawet od północy. A z 30 minut temu po tym jak to drapanie mnie obudziło poszłam sprawdzić do spiżarni z ciekawości i normalnie trzy albo cztery myszki spod ściany łączącej się z moim pokojem pod szafe przebiegły z czego jeszcze jedna jak to się mówi ,,na bezczela" zatrzymała się na środku pokoju i się na mnie patrzyła z 10 sekund aż się nieswojo poczułam. I po chwili też uciekła pod szafe. Pobiegłam po mame i powiedziała że nic nie poradzi i żebym poszukala jakiś porad u znajomych albo na necie. Proszę pomóżcie !

Gość gość
nic ci nie pozostało jak nastawiać kolejne pułapki, wyrzucać zwłoki i następne ps. ja bym nie wykładała tych trucizn na myszy, są bardzo niebezpieczne, może je zjeść jakis kotek albo małe dziecko a poza tym chyba śmierdzą

Gość gość
idz do lasu po jalowiec i poloz w kilku miejscach po pokojach

Gość szeregowy czereśniak
to co ty z matką nielubicie kotów? One by sprawę szybko załatwiły. No i dodam że najlepsze do tego są kotki. Bo samce to lenie.