Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Piwosz ostatnio piłem twoją perłe

Polecane posty

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Chodząc po sklepach we wrocławiu w CH korona i Magnolia park widziałem piwa z browaru Namysłów tylko niestety we Wrocławiu w tych sklepach wszystkie piwa z browaru Namysłów były w czteropakach po 12 złotych tam też była perła (perła chyba jest z Lublina) perła była luzem i jedną perłe kupiłem fuj ale gorszych szczyn i popłyczyn nie piłem

Gość gość
Miało być popłuczyn nie popłyczyn ps piwosz w Namysłowie powstaje właśnie trzecia galeria handlowa bo dwie już są otwarte od dawna może do świąt otworzą ale byłem we Wrocławiu bo wolę duże miasta w Namysłowie piwa z browaru Namysłów są tańsze niż we Wrocławiu i Opolu

Gość gość
Piwosz a piłeś piwa z browaru Namysłów? Ps owszem też są szczynami ale nie aż tak jak perła ja piwa nie znoszę jak ty możesz pić piwa każde nawet najlepsze na świecie jest niedobre tak samo wódka whisky wino to też okropne alkohol jest obrzydliwy piłem wódkę wino piwa z Namysłowa perłe somersby Żywiec ale tylko na spróbowanie i żadne mi nie smakuje pytam piłeś piwa z browaru Namysłów?

Gość gość
Piłeś piwosz kiedyś piwa z browaru Namysłów???

Perła to sie chyba popsuła trochę bo kiedyś bardziej mi smakowała:] Teraz wole tyskie ewentualnie jakiegoś carlsberga czy warke, ale mimo wszystką namysłów jest i tak gorszy w chuj:D

Gość gość
Piłeś kiedyś piwa z browaru Namysłów że oceniasz ps tylko że browar Namysłów jest drugim po browarze Lwówek najstarszym browarem w Polsce Namysłowski browar może pochwalić się 700 letnia historia z 1321 roku żaden Żywiec perła czy tyskie mające tylko 200 lat nie mogą się równać pytam piłeś piwa z browaru Namysłów?