Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gigi990

Jakie włosy do mojej twarzy???

Polecane posty

Gość gigi990

Kto może mi doradzić dobrać fryzurę do twarzy, mam jasną karnację z delikatnymi piegami i niebieskie stalowe oczy , twarz raczej szczupła lecz szczęka mocniej zarysowana, szeroka w kościach policzkowych...mam teraz długie ciemne ale męczą mnie.....chcę iść do fryzjera ale nie wiem co mam zrobić:/

Gość Edziaaaaaaaa
Nic nam to nie mówi, albo wrzuć zdjęcie (bo rysów twarzy nie opiszesz), albo idz do dobrego fryzjera. Ewentualnie zrób siebie w simsach :D

Gość Edziaaaaaaaa
A jaki masz naturalny kolor? I ile max możesz skrócic?

Gość gość
mój naturalny to ciemny brąz , chce długie za łopatki moge ciachnąc ze 3 cm,boje sie ze fryzjer nie dobierze mi dobrze.

Gość Edziaaaaaaaa
To poszukaj dobrego fryzjera w swoim mieście, popytaj kogoś, w necie sprawdz. Mnie bez zdjecia naprawdę ciężko dobrać włosy.

Gość gość
Trochę moja twarz przypomina twarz Mandy Moore lecz ona ma ciemniejsze oczy i te brazy u niej swietnie graja a u mnie wygladaja troche nudnie...ciotkowato jakos

Gość gość
Mandy ma ciemnozielone oczy a ja mam stalowo- niebieskie , natomiast twarz identyczna jak moja ...

Gość Edziaaaaaaaa
Jaki masz kształt twarzy? Jesteś wysoka? Twoje włosy są cienkie, grube, przetłuszczające się, gęste, czy rzadkie? Czy masz grzywkę?

Gość gość
edziaaaa , tak mam grzywkę która już zapuszczam i noszę na bok, jestem srdeniego wzrostu , włosy suche , puszące się i falujące po umyciu , ciężko je pocieniować ponieważ kilka razy miałam i nie było fajnie z nimi wytrzymać poniewać każdy w inną stronę w dodatku napuszone.....Mam twarz taką jak Mandy Moore , dość szczupłą ale z trochę szeroką szczęką i szerokimi koścmi policzkowymi rysy regularne raczej ale czółko trochę wysokie mi się wydaje ...może przesadam

Gość gość
naprawdę ciężko jest zaufać fryzjerowi ;-)