Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam ze totolotek to ściema

Polecane posty

Gość gość

Nie opłacało by in się płacić tak po 24 miliony nie zwróciło by się

Gość gość
lepiej mi pokaż te tysiące ludzi, ktorzy wygrywali przez te wszystkie lata te miliony, gdzie oni są, kto zna chociaz kogos kto zna kogos kto wygral

Gość gość
Dodam że moja mama miała piątkę i 2 cyfry od szóstki ale kurtkę kupiła xd nie wierzę w opłacalność tego interesu

Gość gość
autorze nie zgadzam się z tobą bo 24 miliony to niewielki % z uzbieranej sumy przez tych kilka kumulacji chyba na ich stronie powinno być wszystko opisane

Gość gość
No nie wiem nie jestem pewien że to się zwróci przy wypłacie 24 ml złoty

Gość gość
Możliwe, że niektórzy z milionerów nie przyznają się do wygranej, bo nagle pojawiliby się fałszywi przyjaciele.

Gość gość
przeciez to jest jedna wielka sciema, komputery wszystko wyliczaja potem ustawiaja losowania, zeby nikt nie wygral, robi sie kumulacja, potem pojawia sie tekst, ze niby padla wygrana, ale skad ma byc wiadomo, ze faktycznie ktos wygral. Rownie dobrze moga to byc osoby podstawiane w roznych miastach, ktore dostaja wczesniej namiary na zwycieskie liczby, zeby potem do publ. informacji przekazac namiary kolektury, w ktorej padla rzekoma szostka

Gość gość
Wyłączyłem teraz ze jak by marihuana była po 40 zł dziennie by paliło 2 ml ludzi to w rok mamy 18 milionów może moje wyliczenia są błędne ale skoro to się nie zwraca to jak to ma się zwrócić tzn to nie sięga 24 ml

Gość gość
"Totalizator Sportowy jest w 100 procentach spółką Skarbu Państwa"

Gość max przekręt lotto
wiecie jak działa lotto? gdy kupujecie zakłady te kombinacje są ELIMINOWANE z puli kombinacji które mają być wylosowane, bo system działa na zasadzie najniższej "straty". Dopiero gdy wszystkie kombinacje są "wykupione" system decyduje jaka kombinacja wypłaca najmniej i ta kombinacja jest "losowana". Pozatym jest to świetny system na wręczanie łapówek "kolesiom" za różne lewe interesy. Jednym słowem MAX PRZEKRĘT

Gość gość
Moi rodzice znają faceta który wygrał ale to już z 15 lat temu było.

Gość gość
Masz calkowita racje, Autorze. W Bulgarii maja taki sam system jak w Polsce i pare miesiecy temu puscili (a niby u nich tez jest na zywo) TO SAMO losowanie dwa razy z rzedu.

Gość gość
Ja uważam że rzeczywistość jest diametralnie inna od tej o której dowiadujemy się masowo... Nauczyłam się interpretować rzeczywistość-wręcz robię to nałogowo pod kątem intencji ich twórców. Odkąd włączyłam taki sposób myślenia wiedzie mi się dużo, dużo lepiej. Oczywiście że nie wierzę w żadne loterie itp. Aczkolwiek dopuszczam możliwość załapania się na czyjeś dobre intencje-jednak nie na miliony;)

Gość gość
Bolek i jego rodzin zgarnia wszystko. Bolek zna wszystkie liczby! #BolekWróżka

Gość gość
zauważcie że we włoszech ktoś tam wygrał 120 ml euro teraz nawet w internecie pewnie o nim nie usłyszysz ...

Gość gość
NIKT nic większego nie wygrywa, jest to ściema dla naiwnych którzy wierzą w wiarygodność skorumpowanego systemu

Gość gość
Moi rodzice znają faceta który wygrał ale to już z 15 lat temu było. x no wlasnie 15 lat temu. Tez znam 2 rodziny...30 lat temu wygraly. Kiedy nie bylo calej tej technologii. A kto zna/slyszal o kims kto wygral te miliony w obecnych czasach??? Haha

Gość nie grajcie w lotto przekręty
system to hooj, nie marnujcie kasy, bo to podatek od głupoty, lepiej za tą kase kupić bułke czy bochenek chleba, przynajmniej coś realne macie wtedy

Gość gość
17:23 zgadzam się z tym. Tez doszlam sama do takiego wniosku i to mając 20kilka lat. Żal mi ludzi,ktorzy zamiast kupic sobie cos dobrego lub te 5 zl dac chocby na biedne psy i koty, laduja kase w taka machloje.trzeba byc glupim i nawinym :-( anirazu nie puscilam kuponu i ciagle namawiam ojca by nigdy wiecej nie gral

Gość gość
Aha,dodam cos jeszcze. Mój tata strzelił chyba max trzy liczby i była to wypłata rzędu 10 zł :O watpie by to było uczciwe. Kiedyś z koleżanka kupowałyśmy zdrapki, nie pamiętam jakiej firmy,zdrapka kosztowała 1zl,bardzo czesto wygrywałysmy w tej zdrapce właśnie kwotę..."1 zł ":-D

Gość kotlet z zająca
dają naiwnym debilom wygrać pare groszy aby ich zachęcić do dalszej gry i stracenia większej sumy, prosta i skuteczna manipulacja psychologiczna, każdy odrobine myślący nie da się wrobić w tą ścieme

Gość gość
Duża kumulacja przed świętami - przypadek? - nie sądzę.

Gość gość
Więcej można wygrać w kasynie. Bez sensu ten lotek. Żal mi zwłaszcza starszych ludzi i takich ktorzy marza,ze wygraja troche pieniedzy by spelnic marzenia bliskich :-( Poza tym ,gdyby serio bylo tyle kumulacji po kilkadziesiat milonow to na pewno,ktorys z nowych milionerow dalby duzo kasy na jakas fundacje ,watpie by to przemilczaly. A jakos sie to nie dzieje. Sporadycznie anonimowy darczynca da milion na szpital...

Gość gość
Losowanie to ściema. Ja juz nie gram. Wszystkie skreslenia trafiaja do komputera i typuja te ktore nie wpadły i potem kombinują z losowaniem by nie wpadły te ktore ludzie obstawiali

Gość gość
U nas byl przypadek ze puścili totka tego samego ponownie i pewna pani prawie zawału dostala bo takie same obstawiala, cieszyla siechwile

Gość gość
Ja kiedys w lotto plus wygralam 100 zl. Chyba 4 trafiłam.

Gość gość
Totolotek to podatek od naiwnych

Gość gość
Czasem dadza komus wygrać by nie bylo ze .... ;)

Gość gość
gość dziś Duża kumulacja przed świętami - przypadek? - nie sądzę. Wlasnie

Gość gość
No właśnie idą święta a tu nagle kumulacja.