Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie by ją teraz zabrać na randkę?

Polecane posty

Gość gość

Od niedawna spotykam się z pewną dziewczyną, jesteśmy w siebie wpatrzeni jak w obrazki, jest super itp. Na pierwszym spotkaniu zabrałem ją do klimatycznej kawiarni. Na drugiej jako, że pogoda nie odpowiadała zbytnio na spacer również zabrałem ją na kawę, ale do innego przyjemnego miejsca. Ostatnio byliśmy na łyżwach. I teraz się zastanawiam gdzie by ją wziąć. W kinie póki co nic nie grają co by mogło ją zainteresować (z resztą co do kina to jest niepisana zasada, że to dziewczyna zawsze wybiera film). Do tego lada moment mikołajki, ale mam pomysł na prezent - jakiś ładny bukiet kwiatów, który pomoże mi dobrać kwiaciarka. Ale nie wiem wciąż gdzie by ją zabrać. Wkrótce bym ją zaprosił do nas na stancję na oglądanie filmu razem, ale póki co chciałbym żebyśmy razem jeszcze gdzieś wyskoczyli. Jakieś pomysły? ;)

Gość gość
Idź do burdelu, a ona poczeka przed drzwiami

Gość gość
Ponawiam pytanie

Gość gość
Może ona niech teraz coś zaproponuje? Czy korona jej z głowy spadnie?

To zależy, gdzie mieszkasz i co lubicie. Do teatru, muzeum, escape roomu, do opery, operetki, na koncert, na wspólne robienie zdjęć, na basen, kręgle, tenisa, bilard... ja nie wiem, co ona lubi :)

Gość gość
A czym ty się interesujesz? Może masz jakieś fajne pasje i mógłbyś jej je przybliżyć?

Gość gość
@inaccessible89 Łyżwy to akurat ona zaproponowała. :) @gość dziś Moją pasją jest motoryzacja, ale to raczej nie wchodzi w grę. Może jakby nie zrobiła się chlapa i świeciło słońce to bym ją po prostu na spacer do parku wziął. Ona za to uwielbia fotografie i niby można by to fajnie połączyć, ale nie mam pomysłu.

Fotografować można - ludzi - zabytki - krajobrazy - jedzenie. Czasem nie jest problemem gdzie spędzić randkę, ale jak ją spędzicie. My bardzo często chodzimy do restauracji, ale jest to za każdym razem przygoda, gdyż próbujemy nowych miejsc i różnych kuchni.

Gość gość
Randki powinny być rozwijające dla obu osób i powinny pokazywać nasze pasje, reakcje na dane sytuacje aby najlepiej poznać drugą osobę. Zaproś ją na jakąś wystawę fotograficzną skoro to lubi, albo targi samochodowe skoro ty lubisz motoryzację. Myślę, że właśnie wszelkiego rodzaju targi, wystawy, spektakle są dobre na randki, bo przecież po wszystkim można iść do restauracji i podyskutować o tym co widzieliście, wymienić się opiniami itd.

Gość gość
zbrałbyś ją wreszcie na kolację czy coś w tym stylu. chociaż z faktu, ze mieszkasz na stancji i najchętniej byś z dziewczyną spacerował, to chyba ne bardzo..