Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gdzie czas na refleksje

Czemu tak bez refleksji nabijacie sobie liczbę partnerów seksualnych?

Polecane posty

Nie jest wam z tym źle, że coraz bliżej wam np. do liczby 20 partnerów seksualnych na sumieniu? Kiedyś to większość kobiet wstydziło się mieć wielu partnerów seksualnych, a dzisiaj coraz mniej uważa to za dyskomfort :(

Gość gość
zajmij się swoim bezużytecznym, pasożytniczym życiem 🖐️

Gość gość
a co? koleżanki bedą lepsze? będą się ze mnie nabijać w gimnazjum , że nie mam powodzenia. rywalizacja trwa!

Gość gość
Szmacenie się jest dzisiaj koll!

Gość gość
po 30stym przestałam liczyć bo i po co... szkoda życia, jest za krótkie, a tyle fajnych kootasów jeszcze na mnie czeka :classic_cool: uwielbiam fajne fiuty przytwierdzone do fajnych facetów ;) i dobrze mi z tym

Gość gość
19:16 serio jestes kobieta i tak myslisz czy tez twoj post to prowo?

Tyle, że ci fajni faceci potem będą chcieli mieć żony, które nie maja za sobą zbyt wielu partnerów. :P

Gość gość
No ja uzywanej nie wezme nigdy!

Gość Przemek1909
ale problem macie z tym seksem żałocha w chuj :D moi koledzy z pracy to mają żony i są porządne a na koncie każda miała z kilku tak jak oni mieli wiele a mają dzieci :D z resztą żenują mnie dziewice które ubierają leginsy i kusząco się obnoszą takiej to ja bym nie wziął bo to głupie a i tak kiedyś to utraci.

Gość gość
Przemek1909 to sobie bierz uzywana, ja nie wezme. Wole juz byc sam do konca zycia niz poprawiac po kims!

Gość Przemek1909
gosc to twój problem i tak cie śmieciu nikt nie zechce :) nie dziewice są fajne ❤️

Gość gość
Sam jestes smieciem frajerze!

Gość gość
nie dziewice są fajne xxxx Taa, są fajne, fajnie jest lizać cipę po innym fiucie, który się spuszczał w tę samą dziurę. sama przyjemność. Ja bym się porzygał, ale jak tobie to odpowiada i twoim kolegom z pracy, to ok

Gość gość
gość haha :D to co użyjesz ją raz i potem nie?p*****l się bo to nie 21 wiek wiele facetów ma żonę nie dziewicą co to za problem masz chłopie idź że stąd

Gość Kobietkaaaa
Widzę na tym czacie dalej to samo g****o :( I co mam robić sobie wyrzut po seksie z jakimś facetem??Proszę Was z byle kim do łóżka nie chodzę a męża nie potrzebuję i nie chcę bo macie za wysokie wymagania i nie będę w wieku 25 lat rodziny zakładać

Gość gość
Ja problemu nie mam. Po prostu brzydzę się zarazków po innych.

Gość gość
Kobietkaaaa ja tez z byle jaka do lozka (i do slubu) nie pojde - tylko z dziewica. :)

Te "puszczalskie", na które są tu nagonki na pewno mniej myślą o seksie niż Ci, którzy to piszą. Jeżeli ktoś non stop zakłada tematy o tym, że laski się nie szanują i dają d**y kilku facetom i jakie to one nie są szmaty, to świadczy tylko o tym, że ten ktoś o niczym innym nie potrafi myśleć, tylko o seksie, niby chce mieć do czynienia z samymi dziewicami, a kto najbardziej zajmuje jego myśli? Te, które obraża. Ta laska co miała kilkunastu facetów przespała się z nimi i zapomniała o sprawie, zaspokoiła potrzebę. A wy, którzy tego nie możecie znieść sami jesteście święci ale pali Was od środka, że ktoś tak robi, dlaczego? Wasza du/pa czy ich du/pa? Po co się tym emocjonować.. Także radzę zastanowić się nad własnymi potrzebami, autorze, tak się mówi, że jak ktoś coś tak żywo i mocno krytykuje, to znaczy, że coś nadepnęło mu na odcisk. To jakaś chora zazdrość albo w głębi duszy tak naprawdę on chce taką laskę też przelecieć albo ona chce być przez facetów pieprzona, bo nie wiem czy to kobieta czy facet pisze.

Gość gość90zro
biedni ludzie nie są spełnieni to tu piszą😭 gość dziś niech się zajmie gość dziś i 19 11 prowo jak nic :D Przemek1909 tak one takie są omami cię i zostawi a ty będziesz na każde zawołanie takiej pannicy dziewicy prawda gość dziś chcesz dziewicy ale określenie lizać c**e już mi mówi że nie jesteś nikogo wart i tyle :P Kobietkaaaa dziś zgodzę się z tym ale nie do końca poprostu kobieta nie ma byc dziewicą i wpoicie sobie to do głowy bo wyrzuty nic wam nie dadzą nie żałujcie życie jest k***a tylko jedno,ja sobie nie żałuję a lasek mam trochę :classic_cool:

Gość gość
Heroine tez walcie bo zycie jest jedno... co za kretynizm... :O

Gość Przemek1909
ciekawi mnie to kto to kurwa pisze o tym dziewictwie :D moja żona miała prawo mieć kilku partnerów bo to kobieta a jak się nie wyszaleję to prędzej czy później zdradzi :) i nie nie brzydzi mnie to że ktoś ją miał wręcz podnieca :P znikam na razie mam nadzieję że tu podszywu nie będzie i jeszcze raz JEBAĆ DZIEWICE :D

Gość gość
O kurde swingers! :D jara go, ze ktos mu zone obracal... :D

Gość gość90zro
nie wiesz o czym mówię więc nie wypowiadaj się;) nie macie z kim tego robić to tu się pomścicie na innych zło

Gość gość
Psychiatra wam się wszystkim kłania :D

Gość Cnota to nie wszystko
Będziesz zmuszał kogoś do trzymania cnoty i co k***a mać z tego ? Ja trzymałam i i tak mnie zdradził wniosek się nasuwa żeby korzystać póki życie młode ale z zasadą taką że nie ciągle i nie z byle kim bo nie warto dla byle kogo to trzymać.

Kobietkaaaa, z takim podejściem to liczba partnerów będzie Ci rosła i rosła...

Gość gość
Nikogo nie bede zmuszal. Jak kturas chce sie seksic to smialo, ale ja sie od takiej bede trzymal z daleka! I teraz to wy mnie nie zmuszajcie do wiazania sie z taka nazywajac nawiedzonym prawikiem!

Gość gość
Nikt ciebie cymbale nie zmusza do wiązania się z kobietą żyj sobie samotnie do usranej śmierci

Gość Kobietkaaaa
Ja tego nie robię codziennie,bądź w miesiącu :D Raczej raz na ruski rok :) Więc jaki masz problem??Ja się szanuję bo jak się ma ochotę to coś się z tym robi należy mi się ale de fakto nie mówię bo nimfomanki to już jest choroba i też sądzę że z umiarem a nie na okrągło :)

Kobietkaaaa, no ale jednak przygody Ci się zdarzają, co nie?