Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gdzie czas na refleksje

Czemu tak bez refleksji nabijacie sobie liczbę partnerów seksualnych?

Polecane posty

Gość gość
Kobietka o tym tez pomyslalem i to rozsądnie robisz :) a co do rodziny to może kiedyś będziesz chciała :D

Gość gość
Do 20:41 a co podniecają ciebie taki zwierzenia a, to dlatego że własnego życia poza tym na kafetrii nie masz pacanie

Gość Kobietkaaaa
Tak ale to bardzo rzadko bo po co się wiązać w tych czasach polacy zwłaszcza za dużo wymagań macie a polki pod presją robią różne rzeczy :) Też mam ochotę na seks ale wiązać się nie chcę mam jakby układ ff widujemy się raz na 2 miesiące :P może kiedyś jak dorobię się więcej niż mam teraz

Gość gość
20:47 to idz do arabow na zachodzie.

Jakich znowu wymagań? A z takim FF pozwalasz sobie nawet na anal?

Gość Kobietkaaaa
A co mi zrobią hmm ich religia jest chora a kobietom i im córkom współczuje bo tworzą tzw.Koło życia a tego ja nie lubię wręcz nie toleruje a anal to nie jest seks :(

Gość gość
wolny kraj i wolny wybor w stanach to jest porządek dzienny:D

Gość gość
Kobietkaaaa to sie lepiej zacznij na nich szykowac bo muzulmanka rodzi po 8 dzieci, a europejka srednio 1,38... Polka zalosne 1,26 dziecka... islam nadchodzi. :)

Ja mam nadzieję, że trafię na kobietę, która nie będzie kłamać w sprawie swojej przeszłości seksualnej.

Gość Kobietkaaaa
gość dziś MICHAŁ121212 Wynoś się stad bydlaku :) A co do tego islam to szatan w najgorszej postaci powinno się tych brudasów pozabijać nie wszystkich ale tych złych :)

Gość Kafe Sheriff
Kobietkaaaa zglaszam cie na policje z art 256 kk

Gość gość
Postaram się otworzyć tu oto wszystkim zebranym schemat naszego kraju.Macie w głowach oprogramowanie mass mediów i mentalności starych czasów.Po 1 za dużo telewizji i rzeczy podprogowych wpływa na myślenie danych ludzi i kobiet.Po 2 Polska to jedna wielka dzicz i nie ma co się tu doszukiwać.Po 3 muzyka polska czyli mowa tu o rapie jest kierowana że kobieta jest taka i owaka a szanujemy tylko żony i prawdziwe damy ... Za dużo szumu wam to robi a przez to płeć męska ma problem do płci damskiej a damska się puści gdzie się da.Normalnym jest że kobieta ma kilku lub nawet kilkunastu partnerów,to nie jest nic złego ani typu że jest zużyta bo chyba owe jest to że się po stosunku umyje.Tak samo mężczyzna musi wypróbować dużo kobiet przed kobietą ale nie ma prawa rządać dziewicy.Taki schemat powinien panować i wtedy nie byłoby tu gorzkich żalów.I tak ci tu ludzie nie wiedzą że te naprawdę puszczalskie kobiety które miały od Polski do Rosji facetów mają mężów i oni to całkiem akceptują.Też jest dziwne że macie wielki szacunek do dziewic :) One i tak kiedyś będą rozwalone od środka i to różnicy w tym momencie żadnej nie zrobi.Bez absurdów bo to już XXI wiek i powinno być nowocześniej a nie starzej :( Jestem obecnie sam i mam nadzieję że trafie na kobietę która już jest trochę doświadczona i będzie chciała bym był jej ostatni a za sobą miałem tylko 3 stosunki pomimo no długich lat ale żyje i szanuję inne wręcz kobiety przejechane bardziej od tych świętych i mam nadzieję że ktoś to zrozumie i skończy te dzieciniady na tym forum.

Gość gość
Wolny kraj i kobietu moga robic co chca. Ja tam sie ciesze ze szosiaj kobietu to szmaty bo moge roochac bez nawet bycia czyims chlopakiem i nawet bez ani jednej randki. Teraz spotykam sie z dwoma sukami po 20 i jednej po 30. Ja porzadny nigdy nie bylem dlatego wspolczuje tylko porzadnym mezczyznom bo oni maja przekichane bo porzadnych kobiet brak.

Gość gość
Kobiety chca d****arzy!

Gość Kobietkaaaa
Gość Nie no nie rozśmieszaj mnie :D

Gość gość
Bez refleksji nabijam sobie liczbę stosunków seksualnych o***tych z moim chłopakiem, z którym jestem w związku od lat trzech. To mój drugi partner seksualny. Lat mam 25.

2 partnerów w Twoim wieku to OK.

Gość Kobietkaaaa
Gość Ten z długą tą wypowiedzią nie do końca tak jest jak to opisałeś ale trochę tak dobra odpowiedź i odzew polecam przeczytać ;) Drugi gość Który napisał że laski to szmaty sam jesteś szmaciarz jak ma ochotę to niech się seksi :) gość dziś Nie

Gość gość
ja zaliczyłem 2 dziewice i około 15 nie dziewic:classic_cool: a mam żonę która właśnie była tą 1 dziewicą :D trzeba wiedzieć co i jak a nie

Kobietkaaaa, a Ty sama miałaś ilu partnerów?

Gość Kobietkaaaa
gość dziś Dlatego ja nie mam faceta :/ Ilu miałam hmm na pewno nie dużo ani nie mało ;)

Gość gość
czytam te wasze komentarze i sądzę że najmądrzejsze to gość ,Przemek1909,Psychodelirium,Kobietka,gość ,gość ,Gdzie czas na refleksje dziś ja bym też chciał wiedzieć bo doświadczona do końca życia mi pasuje;ppp ,gość dziś ta 1 odpowiedź dość długa to jest rozłupany orzech i cała prawda ,gość dziś kobieto brawo!!!!!! a reszta których nie wymieniłem to durne wypowiedzi i tak czytajac całe kafe to każdy tu rostrzyga tematy etyczne a to każdego z kolei sprawa szmata się pieprzy z każdym,szmaciarz z każdą logiczne prawdaż?

Gość Kobietkaaaa
Gość Dzięki Ja stąd idę nie chcę tu podszywu w moim imieniu kolejne posty nie będą moje i możecie mnie spotkać na czacie o2 o podobnej nazwie cześć wam :)