Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

flirtuje z zonatym gosciem i mam z niego ubaw

Polecane posty

Gość gość

Je mi z reki a najfajniej jak mysle sobie w sobote wieczor no kolego to teraz wyskakujesz od zonki i pisze smsa ze bede na miescie ze znajomymi, minuta i facet juz jest w miescie , juz mnie szuka Nigdy go nie dotykam nie przytulam i nigdy sie z nim nie przespie ale ten kretyn chyba na cos liczy od 2 lat Oj ci faceci to durnie sa

Gość gość
Faceci to ciśną po laskach a sami mają problem ze sobą :D I dobrze mu tak wkręć go dalej :P

Gość gość
zeby on z ciebie ubawu nie mial :D

Gość gość
Musisz być bardzo sfrustrowaną kobietą, żeby leczyć w ten sposób swoje frustracje i kompleksy.

Gość gość
To nie kompleksy juz tak sobie nie dodawaj, to zwykla zabawa gosciem , jest nieuczciwy wiec dostaje po nosie

Gość gość
Od 2 lat? A są w tej bajce smoki? :-D

Gość gość
Tak od 2 lat . Partner mojej przyjaciolki powiedzial ze na je go oko i obserwacje jak ten typ sie na mnie patrzy a raczej jest wpatrzony to chyba jest zakochany a ja twierdze ze jeszcze z innymi kobietami utrzymuje rownoczesnie kontakty a za mna biega bo mysli ze z czasem cos ugra - bzykanko To oszust, milusi ale oszust

Gość gość
psie jeszcze kilka stron i zarobisz kilka zł

Gość gość
Za mną od 5 lat chodzi Angelina Jolie i namawia mnie do małżeństwa, a ja z nią tylko flirtuję. Ostatnio powiedziałem jej, że dopóki nie odejdzie od tego całego Pitt'a, nie zgodzę się nawet na jedną randkę, bo nie mam zamiaru rozbijać rodziny. A ona głupia chyba w to uwierzyła :-D

Gość gość
Jestes idiota myslisz ze zycie takie proste . Ja pisze jak jest a Jessica dla ciebie to abstrakcja to coz gowno mnie to obchodzi

Gość gość
Jestes idiota myslisz ze zycie takie proste . Ja pisze jak jest a Jesli dla ciebie to abstrakcja to coz gowno mnie to obchodzi

Gość gość
Co tobie się wydaje abstrakcją dla mnie jest codziennością :-D Lekki flirt i już baby szaleją, głupie to, oj głupie :-D PS. Chcesz autograf? :-P

Gość gość
Widze ze kolege temat dotknal inaczej by tak nie piszczal tutaj i tak nerwowo mordy nie cieszyl

Gość gość
bedzie ubaw jak sie zakochasz

Gość gość
Nie ma takiej opcji

Gość gość
minuta i facet juz jest w miescie , juz mnie szuka xxxxx Tak jasne minuta. :D Lepiej zacznij leczyć manię prześladowczą :D

Gość gość
Niektóre to potrafią bajki pisać, aż gacie ze śmiechu opadają:D i zawijal w te sreberka?:D

Gość gość
Nie rozumiem po co tu durniu jeszcze siedzisz i trolujesz

Gość gość
Widzę, że koleżanka z zazdrości sika w majty że za mną biega Angelina a nie jakis byle żonaty łysiejący koleżka z brzuchem :-) Meliskę zaparzyć, kocykiem zwłoki przykryć i obejrzeć w telewizorze komedię romantyczną. Poczujesz się lepiej, koleżanko 👄

Gość gość
Ales ty durny :(

Gość gość
a powiem wam że autorem tematu był facet :p

Gość gość
I już nie jest? To kim jest teraz? Kobietą? Jajeczka obcięło? Cycuszki wyrosły?

Gość gość
to musiał nieźle z niego ten żonaty gość zażartować, że aż jajka pogubił :O

Gość gość
pewnie obiecał, że go weźmnie a nie wzioł

Gość gość
oj jak facecikom trudno sie pogodzic z tym ze sa beznadziejni, ze moga byc nabijani w butelke ze sa padalcami bezmozgimi , zdradzaja rodzine bo jakas spodniczka zamacha a jak sie okazuje ze jeszcze robi to z premedytacja i sie z nich nabija to prosze prosze malo zylka nie peknie :)

Gość szczęśliwa z mężczyzną
Żal mi Ciebie, bo skrzywdził Cię jakiś mężczyzna i nie radzisz sobie z tym. Dobry psycholog może Ci pomóc, ale na pewno nie kafeteria.

Gość gość
Flirtuje z mężatą gościówą i mam z niej ubaw. Je mi z reki a najfajniej jak myśle sobie w sobote wieczor no koleżanko to teraz wyskakujesz od mężusia i pisze smsa ze bede na miescie ze znajomymi, minuta i kobieta juz jest w miescie , juz mnie szuka. Nigdy jej nie dotykam nie przytulam i nigdy sie z nią nie przespie ale ta kretynka chyba na cos liczy od 2 lat. Oj te kobiety to durne są.