Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To nie mit niejedzenie od 16czy od 18 daje super efekty

Polecane posty

Gość gość

Od rana jem co chce nawet niestety slodycze.Moze te probuje z rozsadkiem ale jem.Do tego tez owoce i warzywa ziola i woda.Na obiad zupa gotowana po domowemu plus podobnie drugie danie tyle ze nieduzo.O 14,15 ostatni posilek-tez dosc zbilansowany.I wiecie co jak pokonam tez glod wieczorny to np.o 24czuje ulge i duze ze dalam rade.Widze o wiele b plaski brzuch i rano to samo.Jeszcze miesiac temu potrafilam sie nazrec kanapek i ciastek o 20.Brzuch pelny i odstajacy. Niby jeden dwa posilki mniej a to rak wiele.Widze ze organizm sobie trawi to co zjadlam do tej 15 i w ogole lepiej sie czuje mam wiecej energii.Boje sie tylko o swieta. Wiem ze to co stosuje to ta slynna dieta 8godzinna.Tyle ze absolutnie odpadaja widelki czasowe konczace sie np. o 19...Wlasnie to ma sens jak konczysz jesc o 14,15 max 16.

Gość gość
Czy ktoś też coś takiego stosował/stosuje? Jakie efekty?

Gość gość
Jasne dwie godz. przed spaniem jesc... Tak jadlam i zarowno na wadze jak i moim samopoczuciu odbijalo sie to negatywnie. Co innego jakies restrykcje. Nawet ostatnio w Dzien dobry tvn kobieta opowiadala o badaniach i wielkim pozytywnym wplywie takiego niejedzenia na organizm.

Gość gość
za duża przerwa od 16-18 do śniadania...niedocukrzenia będziesz mieć

Gość nodkw9
Ja odchudzam się ale jadam 5 posiłków dziennie co 3h! I to jest najlepsze rozwiązanie człowiek przyzwyczaja swój żołądek to tych godzin nie powiem początki są ciężkie bo jednak wcześniej się jadało kiedy się chciało i co chwila coś przegryzało,ale mi w tym wszystkim pomógł suplement African Mango http://szczupla-kobieta.pl dzięki niemu było mi łatwiej przystosować się do diety bez podjadania ciągłego!

Gość gość
Zdechnijcie wszyscy. Diety, jakies african mango a potem ludzie jak zombie chodzą i nie ma siły nawet dzbanka z herbatą podnieść bo zero wartości odżywczych.

Gość gość
podnosze bo ciekawe