Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znalazlam na meza telefonie smsy od kobiety

Polecane posty

Gość gość

Związku nie ma bo ona nie chce sie angażować, pisze ze nie chce byc tą trzecią itp. Ale jak on do niej pisze, cala sie trzese, nigdy przenigdy do mnie tak nie mówił, nie odnosil sie do mnie z takim szacunkiem. Teraz spi, chcialabym cos do niego napisać, rano jak wstanie to mnie juz nie będzie ale ostatniego smsa chetnie bym mu wysłała, tylko z tych nerwow mam totalną pustke w glowie. Doradzcie coś

Gość gość
Odpisz ze wiesz o wszytkim, zyczysz szczęścia i już Najgorsze co mozesz zrobic w tej sytuacji to robic z siebie ofiarę

Gość gość
nic nie pisz, emocje to najgorszy doradzca. poczekaj jeszcze troche. zbieraj dowody na jego romans

Gość gość
Ale to juz raczej koniec romansu, ona napisala ze nie chce z nim sie spotykać. Widzialam w rejestrze polaczen ze dzwinil dzis do niej kilka razy ale nie dobierała.

Gość gość
Nie moge zasnąć z tych nerwów. Dziewczyna widac porządna nie chciała sie pchac w uklad z zonatym facetem, nie mam do niej zadnego zalu. Ale te slowa mojego meza ktore do niej pisal strasznie bolą, do mnie nigdy tak nie mówił, gdyby dla mnie byl taki jak dla tej kobiety to pewnie inaczej by nasze zycie wyglądało i nie stalibysmy teraz w progu rozwodu

Gość gość
Jak to nie chciała się pchać ? Sam ją wepchnął, chcąc nie chcąc.

Gość gość
Pewnie ona naciskała na rozwód, a on jej powiedział, że się nie rozwiedzie i teraz ona stosuje swoje chore zagrywki - udaje wielce obrażoną

Gość gość
Wszystko dzieje się z jakiegoś powodu.

Gość gość
I po coś.

Gość gość
tu Autorka-Chciałabym do niej zadzwonić i dowiedzieć się czegoś więcej, co tak naprawdę ich łączyło, ale nie wiem jak ją podejść, obawiam się że zadziała mechanizm obronny i wyprze się, powie że to tylko flirt itp

Gość gość
Z nią nie masz o czym gadać, to nie twoja koleżanka, nic ci nie przysięgała, nie zna ciebie, nic nie musi. Natomiast maz i owszem. Na twoim miejscu skopiowalabym te wiadomości i czekała n rozwój sytuacji. Nie wiesz czy ona stawia mu warunek ty albo ona czy rzeczywiście chce aby on jej nie zaczepiał, jednak skoro on jej wyznaje miłość tzn ze mieli już cos z sobą . Jak zrobisz gnój to tylko im pomożesz. Zbieraj dowody, patrz na fakty, spokój i rozwaga pozwoli tobie wygrać z mężem , trzymaj tego asa w rekawie. Nim później dowiedzą sie ze ich monitorujesz tym więcej sie dowiesz. Moim zdaniem do romansu już doszło ale ona strzeliła focha i on za nią biega.