Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Anna Szl臋zak czyta kafeterie?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
a kto to jest anna 艣l膮zak?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
jakas komunistka z teamu celebryt贸w?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
o ja piertole:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
z p贸艂 minuty wywodu pani 艣lezak wy艂ania sie jej obraz idealnego zwi膮zku, partnerzy musz膮 sie traktowa膰 przedmiotowo i kocha膰 tylko zgodnie z zape艂nionym innymi fascynuj膮cymi zaj臋ciami harmonogramem zaj臋膰 typu ploty z kole偶ankami. ja sie nie dziwie, 偶e kto艣 j膮 chcia艂 powiesi膰 szkoda tylko 偶e sie urwa艂a z postronka:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale mam nerwa ch臋tnie bym jej dojepa艂 do pieca ale nie podoba mi sie polityka prywatno艣ci youtuba. og贸lnie to chyba ma porade na ka偶d膮 偶yciow膮 rozterke wsp贸艂czesnej kobiety mniejsza z tym czy wszystkie razem sie trzymaja kupy i wynikaj膮 z do艣wiadcze艅 zyciowych czy s膮 goofno warte, splagiatowane z r贸znych gooofnianych for i opakowane w kilkana艣cie minut piertolenia obliczonego na kr贸tk膮 pami臋膰 widz贸w i lans po艂膮czony z wyp艂at膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
podsumowuj膮c c***j jej kooorfie przysz艂ej czerwonej szmacie w cycki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a zwi膮zki sie rozpadaj膮 g艂贸wnie dlaego, 偶e wiekszo艣c z nich nie by艂a 偶adnym zwi膮zkiem. czyli 偶e nic sie nie rozpada i nie ma 偶adnego problemu i szkoda strz臋pi膰 j臋zor w tej kwestii no chyba, 偶e akurat kto艣 placi za lanie wody

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jakby co to moge to za free podla膰 wod膮 wzbogacon膮 zwi膮zanym azotem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a nu偶 piertolnie razem z tym ca艂ym youtube i reszt膮 jepanego internetu i ca艂ego 艣wiata? nie no 偶arcik.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na po偶egnanie zwyczajowe "jepa膰 czerwone 艣winie"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak mi przysz艂o do g艂owy, ze ten ca艂y problem, kt贸ego istnienia dowodzi niezaprzeczalny wpis na forum, kt贸re by膰 mo偶e jest kaeteri膮 istnieje tylko jako temat na kolejne filozoficzne rozprawki pani slezak a sam post te偶 sama sprokurowa艂a:D wiecie jak jest jak sie pojawiaj膮 w g艂owie genialne rozwi膮zania nieistniej膮cych problem贸w to trzeba pte problemy stworzy膰 偶eby zebra膰 laury geniusza :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiecie akurat sobie przegl膮da艂am jedno z miliona for, kt贸re czytuje ( a czytam bardzo szybko bo mam harmonogram zajepany od g贸ry do do艂u min mio艣ci膮 do partnera i dobroczynno艣ci膮 internetow膮) i patrze a tam akurat taki post kt贸ry wiecie idealnie pasuje do tego co chcia艂am powiedziec. ie to 偶ebym by艂a zaskoczona tak precyzyjnie i gramatycznie poprawnie skonstruowanym werblicznym klikalizmem idealnie pasuj膮cym do schematu rozprawki z liceum, w kt贸rym jako kujonka siedzia艂am w pierwszej 艂awce aby mie膰 sta艂y dost臋p do anusa cia艂a pedagogicznego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bo w ko艅cu sama go sp艂odzi艂am tak 偶eby mo偶na by艂o go roz艂o偶y膰 na medialnie atrakcyjne (pasuj膮ce do mnie) fragmenty, w kt贸rych zab艂yszcze wam w oczy elokwencj膮 jak peeeesda szpakowi po oczach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bo w ko艅cu wiadomo, 偶e kto szuka en znajdzie i 偶e lepiej straci膰 czery tygodnie na udowodnienie, 偶e problem jest problemem ni偶 samemu usi膮艣膰 i na anonimowym forum jepn膮c anonimowy wpis dowodz膮cy, e nie siedze tu tylko dla kay i lansu. jasne. a ja jestem weso艂y romek i mam na przedmie艣ciu domek pani ju偶 dzi臋kujemy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no i to jakby sie wpisuje w moj膮 ostatnia pasje czyli jepania komuch贸w min za ich metody w tym stonke ziemniaczan膮 na spadochronach i drugie obl臋zenie cz臋stochowy czyli zamach na trybuna艂 konstytucyjny. no ale co? chcesz mie膰 gooofniane zycie musisz sie przylepi膰 do goofna i mie膰 priorytetty jak gooofno. powodzenia w karierze a wr贸偶e 偶e b臋dzie osza艂amiaj膮ca z tym, 偶e do harmonogramu b臋dziesz se musia艂a dopisa膰 regularne dawanie dooopy fizyczne i mentalne. by艂o mi艂o spiertalam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mam do sprzedania poradniki i kursy annay szl臋zak po niskiej cenie piszcie paula-19892@gazeta.pl

Udost臋pnij ten post