Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strasznie wstydzę się rozebrać do naga przed chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

Jestem z chłopakiem od 3 miesiecy i chciałabym już iść z nim do łóżka bo on już nalega ale bardzo krępuje się rozebrać do naga przed nim. Wstydzę się swojego ciała bo mam grube uda

Gość gość
Wstaw fotkę sylwetki nago, to ocenię :) 99% kobiet najpierw właśnie wstawia fotkę na forum, do oceny :) I pamiętaj że uda nie mają żadnego znaczenia. Liczy się szparka.

Gość gość
lafirynda

Gość gość
Żartujesz sobie dziewczyny nie wstawiają tu nagich zdjęć I dlaczego piszesz , że jestem lafiryndą

Gość gość
A jak pójdziesz do obcego starszego faceta ginekologa to mu nawet pokażesz cipkę. Ja nie jestem zacofana i mam zawsze przy każdym badaniu ginekologicznym cipki partnera wspierał porody. To intymność ma być z chłopakiem a nie ginekologiem! Mamy prawo do obecności osoby bliskiej czyli nawet swego chłopaka podczas badań i zabiegów nawet w szpitalu. Powinno się mieć osobę bliską bo są zboczeni ginekolodzy jak ten ....Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek - poranny.pl. To chłopak ma dbać o Twoją intymność. Gdy będziesz go izolować będzie Cię zdradzać.

Gość gość
damianx@adresik.net napisz pogadamy

Gość gość
Gdy kogoś kochamy to nie zwracamy uwagi na mniejsze czy nierówne piersi, uda itp. Tylko pokaż kotku co masz w sśrodku czyli czy ta osoba ma do nas uczucia.

Gość gość
Po pierwsze, nie wysyłaj nikomu żadnych zdjęć. Po drugie, nie zwracaj uwagi na wpis z godziny 9.28 - jego autorem jest zboczeniec. Co do meritum- w prawdziwym życiu, każdy ma jakieś niedoskonałości urody czy figury. Postaraj się po prostu zaakceptować swoje ciało, tym bardziej, że innego wyjścia tak naprawdę nie masz. Myślę, że nie trzeba widzieć kogoś rozebranym, żeby stwierdzić taki fakt, jak grubość ud, więc jeśli Twój chłopak chce iść z Tobą do łóżka, to znaczy, że mu to nie przeszkadza. Pójście z kimś do łóżka, nie musi oznaczać, że się przed nim paraduje nago w pełnym świetle. Można to rozegrać tak, żeby chłopak nie miał okazji dobrze się przyjrzeć. Ale przede wszystkim, zastanów się, czy Ty na pewno tego chcesz i czy jesteś na to gotowa, bo piszesz, że chcesz to zrobić, bo on nalega- pamiętaj, że nie musisz zgadzać się na nic, czego nie chcesz. Facet, lat 43.

Gość gość
Dziękuje i nie będę nikomu wysyłać zdjęć i do tego kiedy jestem naga. On nalega ale ja też już tego chcę. I nie jestem już dziewicą bo miałam już jednego chłopaka ale wtedy seks mi się z nim nie podobał. Sprawiał mi mało przyjemności a raczej ból. Często po tym jak się kochaliśmy to miałam czerwone tam na dole i musiałam smarować kremem bo mnie szczypało. Nie wiem wtedy jakoś mniej się przejmowałam jak wyglądam a teraz mimo , że chcę to zrobić to wciąż myśle , że mam nieładne ciało i że nie będę się mu podobać.

Gość gość
Autorko - ile masz lat?

Gość gość
Jestem już dorosła mam skończone 18

Gość gość
Czerwone tam na dole? W co sie kochaliscie,grzecznie spytam? Moze nie trafil gdzie trzeba? Zaloz ladna bielizne, zobaczysz ze mu stanie!

Gość gość
Nie wiem o co pytasz normalnie się kochaliśmy tylko , że potem czułam tak jakbym miała tam podrażnione ale jak posmarowałam zwykłym krem to po jednym dniu już przestawało. On często mówi do mnie , że następnym razem jak przyjdzie do mnie to mam leżeć już naga na łóżku

Gość gość
Ale jak tak nie zrobię bo się bardzo wstydzę.

Gość gość
ale czego dokładnie się wstydzisz? sprecyzuj

Gość gość
Wstydzę się , że on będzie na mnie patrzył kiedy ja będę naga. On jest wysportowany chodzi na siłownię na basen. Obawiam się ,że moje ciało nie bedzie się mu podobać. Do tego boję się , że znów będzie mnie bolało tak jak wcześniej.

Gość gość
Napisz - pogadamy bardziej prywatnie darek.zonaty@interia.pl

Gość gość
to , ze miałas stosunek seksualny i masz 18 lat nie oznacza... ze jestes dorosła

Gość gość
wypnij dupsko pasztecie

Gość gość
Rozumiem cię autorko, twoje obawy i wstyd. Kobiety mają z tym większy problem niż mężczyźni. Patrzysz na reklamy w tv czy gazetach i masz przed oczyma jak kobieta powinna wyglądać, a tak naprawdę nie to jest najważniejsze. Jeśli on z tobą jest, to pragnie cię pomimo szerokich ud czy innych mankamentów urody. Mało tego, on może tego nawet nie zauważył :) Podobasz mu się więc do dzieła. Dla swojego komfortu, może przygaszone światło w pokoju.

Gość gość
Przygasić światło ty jesteś chory wstydzić się ma swego ciała??? Od początku dobry prysznic i zaczynać jak my w pozycji 69 aż do twojego orgazmu a jego wytrysku.

Gość gość
rafaellloooo@o2.pl - napisz to zaradzimy cos

Gość gość
Faceci to nie kobiety, kiedy już dochodzi do sytuacji w której widzą swoją kobietę nago, to kompletnie nie zwracają uwagi na wygląd tylko mają ochotę całować, lizać, ssać, pieścić... przynajmniej ci normalni :)

Gość gość
11.28 to jest racja że nie możemy się wstydzić przed chłopakiem i gdy kocha to powinien akceptować takie jakie jesteśmy. Również nie powinnaś się wstydzić chłopaka przy badaniu ginekologicznym cipki czy porodzie bo ubliżasz mu bo obcego faceta czasami z bocznego "Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek " ginekologa nie i z ginekologiem masz intymność ciemnota! !!!

Gość gość
Czytając na tymforum niektórych facetów bardzo chętnie dał bym w mordę tak by się zalał krwią . Nauczcie się nie obrażać nikogo a zwłaszcza kobiet ,dziewczyn ,naśmiewanie się w chamski sposób ,życzę wam z całego serca byście seks mieli tylko z własna ręka ,by wam żadna dziewczyna nie dała za tak wulgarne pisanie. Pozdrawiam facet

Gość gość
Ginekolog to zupelnie cos innego, a ginekolog z rozpietym rozporkiem to po prostu kryminalista a nie lekarz. A do tematu : jezeli chcesz cos z twoim aktualnym chlopakiem przezyc, to musisz sie przelamac i rozebrac przed nim, po prostu akceptujac sama siebie, twoje cialo i wasz zwiazek. Jezeli tego nie potrafisz, to moze nie doroslas jeszcze do seksu (nie ma nic wspolnego z wiekiem metrykalnym w dowodzie osobistym).

Gość gość
Ginekolog to jeszcze gorzej bo to całkiem obcy facet. Ja mam zawsze partnera przy każdym badaniu dla bezpieczeństwa. Widzi co robi zwłaszcza że wyjmuje z oryginalnie zapakowany wziernik. Mieliśmy taki przypadek osiem pacjentek a trzy wzierniki więc tamte były wielorazowego użytku? Mojemu partnerowi ostentacyjnie pokzał rozrywając folię. Gdy dojdzie do zarażenia to my z partnerem mamy problem a nie ginekolog!

Gość gość
Nie mam takich problemów bo chłopaka się nie wstydzę a chodzę wyłącznie do kobiet genekolożek są lepsze w tym zawodzie posiadają drogi rodne więc dużo więcej wiedzą niż facet z książki się zapozna.

Gość gość
Te dziewczyny które narzekają na facetów ginekologów troszeczke przesadzają ,zdarza się czarna owca jak w każdym zawodzie . Ja pracuje w dużym szpitalu ginekologicznym przychodzą panie rodzic ,leczyć się . Jestem facetem pracuje w administracji i właśnie mieliśmy przeprowadzona ankietę jakiego lekarza kobiety najchętniej odwiedzają . Wygrywa niestety facet ,na 127 kobiet 11 kobiet wybrało kobietę ginekologa .Podobno facet jest bardziej czuły i wyrozumialszych niż kobieta ,to nie moje słowa a kobiet . Jak wspomniałem wszędzie znajdzie się parszywa owca i to w każdym zawodzie ,wy kobiety i młode dziewczynywiecie najlepiej jaki lekarz wam odpowiada . Jaki lekarz widzadz dziennie dziesiątki kobiet na fotelu ginekologicznym młode starsze i bardzo stare kobiety ma ochotę na igraszki i wkładać penisa pacjentce , gdyby nawet przyszła najpiękniejsza kobieta i usiadła na fotelu do badania to dlaniego każda pochwa wyglada tak samo lub podobnie .pochwa kobiety nie ma znamion urody ,lecz my facec***atrząc na dziewczynę jako piękna kobietę podniecajmy się na widok kawałka ciała i dlatego w pewnym stopniu podniecenia pochwa stanowiąca organ rozkoszy dla faceta staje się podniecająca . Mynavwidok c**eczki Wacek sztywnieje ,kobiety na widok penisa nie koniecznie są gotowe na sex. Takie moje zdanie imoich kolegów .

Gość OKI

ja tez tak mialam nawet prubowalam sie zaslaniac a moj kochany nie bede komentowac tylko popatrz na mnie  spojrzalam a w jego spodniach byl juz niezly namiocik a mi sie zrobilo bardzo mile i przyjemnie.