Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z dedykacja dla polek

Polecane posty

Gość gość
Absolutnie racja o polskich kobietach, ten Bargiel mowi jak jest, dlatego powiadam wam polscy faceci wiazcie sie z kobietami z innych krajow

Gość Januszsksksksksk
Dokladnie tak jest

Gość gość
Polskie kobiety sa wredne podczas gdy np. taka Japonka czy Latynoska to jak marzenie wspaniala kobieta

Gość gość
dobra strona moze ten temat zmieni mentalnosc polskich kobiet

Gość Matcho
Pewnie takie same przystojniaki z was jakten bragiel stare prawiki żadna wam nie chce d.y dac nawet te brzydkie o grube garbate z cerowanym okiem dlatego tak hejtujecie mam powodzenie i nie narzekam a ajak od czasu do czasu kupie kwiaty czy gdzieś zabiorę to od tego nie zbankrutuje a jak wam uda sie poderwać jakąś przeciętną panienke to tyko na kase bo wasz widok je odrzuca wiec czego dalej sie spodziewacie po nich dla kobiety w seksie wazne jest aby facet ja pociągał a jak taki kwazimodo jej sie trafi to tylko kasa jej coś zrekompensuje

Gość gość
Ty tam sie zamknij bo jestem przystojny mam duzego szesciopak a ty jestes lewacka feministka

Gość gość
Do Matcho Quasimodo to pewnie ty, jestes zwyklym pantoflarzem, nie pozdrawiam polaku biedaku cebulaku, pozdro od Testovirona cieniasie

Gość gość
Ja jestem umiesniony i waleczny jak moj idol Popek i uwazam Matcho ze p********z jak ostatni cebulak, polki sa fatalne. A i pozdro Popek nastepnym razem wygrasz

Gość gość
Co wy sie przejmujecie tym karakanem Matcho mi kobiety nie wybatcho walczcie o swoje meskie prawa w stosunku do kobiet :):):):):):):):):):):):):)::):):)))):):)):):(((((((

Gość gość
Zacnie walczmy powolajmy Komitet obrony męskich wartości w tym sfeminizowanym kraju, ja jestem Mariusz mam 43 lata wali mi z geby mam 168 cm wzrostu no i biedny jestem kanalarz ale walcze o swoje prawa i zazdroszcze umiesnionym 20 kilku latkom z szesciopakami PS przegralem juz 103 randki (polowe to kobieta wyszla nagle i nie przyszla)