Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szybkie pożyczki na prezenty

Polecane posty

Gość gość

Czy myślicie, że istnieje taka możliwość, że jeśli pożyczę pieniądze w jakiejś firmie, która się w tym specjalizuje to dostanę je jeszcze przed mikołajkami?!

Gość gość
Nie rób prezentów na kredyt. Jeśli nie masz gotówki z bieżących dochodów to zrezygnuj. Tak będzie lepiej dla wszystkich.

Gość WacławCzerski
Spróbuj w feniko.pl Poczytaj sobie o warunkach akceptacji wniosku na ich stronie.

Gość gość
Co sie tak podniecacie? Te firmy zeruja na biedzie. Mega procent wciaga ludzi w jeszcze wieksze klopoty. Nie czuje zebym cos ukradl. Nie wzialem ich od biednych tylko od banksterow na 3000% lol! rocznie...

Gość gość
Jednak, jeśli ktoś ma "łeb na karku" to po wejściu na stronę np. takiego feniko.pl i przeczytaniu warunków zawarcia umowy, jest w stanie wyliczyć, jaką kwotę będzie musiał/a spłacić oraz w jakim terminie

Gość Kubacz
Jak wyliczysz sobie wszystko dobrze, to wiesz ile musisz spłacić i w jakim terminie- więc nie powinno być to żadnym problemem. A od siebie również polecam feniko- kilka razy się tam zapożyczałem ;)

Gość czesia48
Moim zdaniem nie zawsze trzeba brać pożyczki na takie prezenty. W okresie świąt jest wiele promocyjnych ofert, które warto wziąć pod uwagę. Ja odkładam co roku wcześniej na prezenty w tym roku kupuje portfele na: www.supergalanteria.pl . Mają ekstra propozycje godne uwagi.

Ja brałam pożyczkę w LoanMe i jestem zadowolona. Doradcy finansowi mają ludzkie podejscie do człowieka w potrzebie, nie wrzeszczą, nie naskakują, nawet jak się spóźnisz ze zwrotem to nie straszą Cię jak inni windykatorzy, tylko dają swobodny czas na spłacenie. Poza tym działają charytatywnie więc podwójnie fajnie.

Gość Kanka85
ja własnie szukałam pieniedzy przed sylwestrem i znalazłam feniko, godne polecenia, szkoda ze nie znalazłam przed świętami