Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

straciłam 2 chłopaków przez swoją nieśmiałość

Polecane posty

Gość gość

teraz trace 3 i nie oitrafie tego zatrzymac

Gość Som anggggel
Nieśmiałość tzn?

Gość gość
nie przezywam. idioto poza tym nie przez niesmialosc. nie lubie nie nawidze jak facet zaczyna na mnie napierac i robic podchody tak ze brak mi tchu gość dziś ś Ale to akurat jest rozsądek, bo ja też uważam, że nie poznamy człowieka tak szybko. Ale faceci jak się zabujają to mają to do siebie, że szybko się angażują. Ja się jednak nie zgadzam na nic więcej póki lepiej go nie poznam i nie "wypróbuję" jako choćby przyjaciela. Nawet jeśli jestem zakochana. x prawda to? wy jestescie zatem poy*****. ja mam swoje tempo rozwijania znajomosci i nie zdzierze jak ktos po 2 rozmowach zaczyna tańczyc wokół mnie jak idiota. idioci, spojrzcie na siebie z boku jak to wyglada!

Gość gość
Witaj, nie rozumiem na czym ta Twoja nieśmiałość polega. Czy jest to nieśmiałość która powstrzymuje Cie przed spotkaniami z jego znajomymi, rodzina? Czy nieśmiałość, która nie pozwala Ci sie przed nim otworzyc? Bo jesli jestescie razem to nie powinno byc pomiedzy wami tajemnic i noesmialosci.

Gość gość
akurat w moim przypadku to jest bardzo poczatkowa faza znajomosci po prostu gadalismy co I Tak dla mnie jest sukcesem bo facet mega mi sie podoba ale zauwazylam Ze od jakiegos czasu lasi sie na niego kolezanka z roku I troche panikuje bo wlasnie w taki sposob stracilam 2 potencjalnych chlopakow Nie potrafie o nich walczyc bo Jak widze nawet najmniejsza konkurencje to sie wycofuje nawet nieswiadomie

Gość gość
nie jestem z nikim i nie zamierzam. jak facet nie zabiega to ja robie 1 krok w jego str i jesli on juz tu nic nie daje od siebie to po******lam taka znajomosc. tym bardziej ze na niego malo kto chyba poleci. mucha i komar.

Gość gość
p o je b n ce lubia podchody

Gość gość
No wlasnie dla mnie to Nie sa podchody to moze Tak wygladac ale mi po prostu trudno sie przelamac I pokazac my Ze mi sie podoba

Gość gość
ale co ja mam pokazywac jak jestem do facetów zazwyczaj przekonana w 65proc. nie ma przypadku ze wiem ze na 100proc warto o niego zabiegac. zreszta nie lubie dup wolowych a oni tacy pissdowaci sie okazuja. ukrywaja przede mna ze zaocznie studiowali a potem sie na dzienne przeniesli. to juz znak ze facet ma manie wielkosci - utrzymuje ze dziennie cos od poczatku studiowal, a tu sie przypadkiem dowiaduje ze nie. k****a nie ograniam :D

Gość gość
Jakie to ma w ogóle znaczenie, jak studiowali? Masz mentalność jakiejś gimbazy czy co?

Gość gość
Tu autorka 11:18 to Nie moj post

Gość gość
dla mnie nie ma, ale najwidoczniej on ma z taka błahostką problem bo przede mna sie jawi jako ę ą , a tu dalsza znajoma mowi ze z nim na zaoczne 2 lata chodziła :D a mowilam mu o niej ze z zaocznych. nic nie dal po sobie poznac. no sorry ale jak ktos takie p*****ly ukrywa to nie chce myslec jak moze klamac w innych sprawach..

Gość gość
A, ta od studiów to nie autorka. To okej. A co do nieśmiałości, zawsze można pokonać swoje słabości. Zawsze. Jeżeli tylko się tego chce.

Gość gość
a mi sie nie chce walczyc o czyjas uwage, jak probuje raz czy dwa i ksiaze nie ma ochoty. a za niesmialoscia moga stac kompleksy. jesli je ma to zapewne nie sa bezpodstawne wiec tym lepiej dla mnie. za wczas sie wycofuje