Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem biedny i brzydki szukam kobity

Polecane posty

Gość gość

Ja jestem Mariusz mam 43 lata wali mi z geby mam 168 cm wzrostu no i biedny jestem kanalarz ale walcze o swoje prawa i zazdroszcze umiesnionym 20 kilku latkom z szesciopakami Szukam kobity zwlaszcza takiej bogatszej biznesłomen w ponczochach. i szpilkach PS przegralem juz 103 randki (polowe to kobieta wyszla nagle i nie przyszla)

Gość gość
Trzymaj sie w koncu znajdziesz wiem ze taki kanalarz to biedak ale Dont Give Up :):):):)

Gość gość
hh se fe

Gość gość
Moze znajdziesz w koncu az 103 randki nieudane ? oj slabys facet

Gość gość
Troche jak Jan Serce jestes

Gość gość
zakiś sera pod napletem tak ze y jechalo na 2 metry one lubią te smrodziki wkoncu ktoraś wyczuje cie w tlumie :-D :-P

Gość gość
Dzieki ze odpisaliscie raz byla taka sytuacja ze kobieta nie przyszla na randke bo tuz przed napisala ze z nieudacznikami sie nie zadaje i jej zdjecie przeslalem to tym bardziej mnie olala zla kobita

Gość gość
Ja ci polecam zagadac do jakies kobiety na fejsie i powiedziec z gory prawde zeby sie nie wkurzyla

Gość gość
A czyli juz w pierwszej wiadomosci jej napisac ze wali mi z ust i jestem niski biedny ? No moze zagadam do jakies pani prezes sporo takich ostatnio, jak myslicie jakie mam szanse procentowo na taka biznesłomen ?

Gość gość
Masz szanse 0,003 %

Gość gość
Czyli mam jakies szanse ? SSSSSSUUUUUUPPPPPPEEEEERRRR teraz puszcze z podniety mojego ulubionego artyste Zenka Martyniuka i upije sie za chwile przez twe oczy zielone zielone oszalalem JJJJEEEESSSSTTTT CCCCZZZZAAADDDD