Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zaskoczona jak bardzo matki na ulicach zazroszczą mi wózka Anex

Polecane posty

Gość gość

Widze w ich oczach zazdrość i podziw. Szokujące jest to dla mnie....nie wiedziałam że ten wózek jest aż tak bardzo pragniony przez matki. Co o tym sadzicie? Przypomnę tylko że Anex® Sport - urzeczywistnienie współczesnych koncepcji o zdrowym i aktywnym stylu życia w harmonii z klasycznymi tradycjami szwajcarskiego designu. Stawiając na wykorzystanie najnowszych ekologicznych materiałów oraz zastosowanie innowacyjnych technologii najnowszych generacji, oferujemy klientom oryginalny i stylowy model, w którym unowocześnione zawieszenie uzupełnione zostało o przemyślany systemem bezpieczeństwa. Wyjątkowa płynność jazdy zapewnia najwyższy poziom komfortu dziecka, a łatwość kierowania i zwrotność wózka są gwarancją maksymalnej wygody także dla rodziców. Anex® Sport - spacer w rytm wielkiego miasta!

Gość gość
Przestan reklamować te brzydkie wozki . Nie rozumiesz ze nikt ich nie chce kupować ? Gdyby były takie świetne nie zakladalabys tych durnych tematów, ale nie są zrozum wreszcie . Za taką kosmiczna cenę to ja mogę mieć wozek tysiąc razy lepszy. Bo ten nie różni się niczym od tych za kilkaset złotych . Także daj juz spokój bo póki co robisz antyreklame :D

Gość gość
kooorfa wózka ludzie zazdroszczą, ja prdle dno na poziomie reklamy plusa czy T-mobila

Gość gość
następny spamer co napie/rda/la reklamy, ile ci za to płacą ćwoku ?

Gość gość
ja tam nie zazdroszcze, one są drogie i brzydkie, ja kupiłam wózek mothercare i jestem zadowolona, won z reklamami

Gość gość
wózki Anex są najlepsze, jak sie nie zgadzacie to jesteście głupimi ździrami, von jak się nie podoba biedaki !!!

Gość gość
Chyba wszyscy reklamodawcy uważają ludzi za głupków. Zawsze reklama będzie dźwignią handlu ale bez jaj, nikt szczerze nie napisze, że chodzi o reklamę czy mądrze, tylko walą wymyślone teksty jak dla baranów.

Gość gość
za ten post dostałam 50 groszy, jeśli dyskusja się rozwinie dopłacą mi premię , piszcie

Gość gość
za ten post dostałam 50 groszy, jeśli dyskusja się rozwinie dopłacą mi premię , piszcie xxxx brawo ty, brawo ja

Gość gość
Autorka się obraziła, a wystarczyło napisać tylko że te wózki są spoko i że poleca zamiast wymyślać teksty o zazdrości... napisać ma prawo. :)

Gość gość
Widać, że Anex wzbudza spore emocje:) Tak naprawdę u mnie w sklepie faktycznie sporo się ich sprzedaje. Bardzo się mamom podobają. Co do reklamacji bardzo znikoma ilość więc wózek polecam

Gość gość
Wiem ze ten post to ironiczny wpis ale moim wózkiem naprawdę sie zachwalają mamuśki. Kolor mało spotykany :-) Anex Sport kolor czarno białe mazaki :-) Nie dość ze pięknie wygląda to super się prowadzi.

Gość gość
Mi mamy nie zazdroszczą ale pare razy zdarzyło się, że zapytały o model wózka bo im się spodobał. Ja Anexa polecam i jestem z niego zadowolona