Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szminka90

Invimed Wrocław początki

Polecane posty

Gość szminka90

Hej, my zapisalismy się właśnie z mężem do Invimedu we Wrocławiu. Mąż ma problemy z nasieniem plemników to około 15 mln ( to dużo poniżej normy). Staramy się około 2 lat ( myślałam, że to przez stres) Jakie mogą być przyczyny tak małej ilości plemników? Badanie były powtarzane juz dwukrotnie jak zalecił androlog. Ja jestem zdrowa :( Co robić? Leczyliście się w Invimedzie?

Gość gość
U nas problemem nie były plemniki, ale w Invimedzie leczyliśmy się w sumie prawie 3 lata. Efekt: zdrowy synek po kilkukrotnych próbach in vitro. Za każdym razem dochodziło do ciąży, ale trafiłam je na wczesnym etapie.

Gość szminka90
Gość, bardzo Cię proszę opowiedź coś więcej. Co było przyczyną niepłodności, jaki lekarz gdzie konkretnie?:) Bardzo Cię proszę o pełną historię. Już nie mam sił... a jak słyszę, że komuś się udało – to moje serce się raduje :) i widzę światełko w tunelu.

Gość gość
Widzę, że trochę forum upadło. My dopiero się zapisaliśmy na wizytę do Invimedu we Wrocławiu – zastanawiam się jak to wszystko wygląda. Może dziewczyny polecicie jakiegoś lekarza, ja mam niskie amh i mój narzeczony problemy z nasieniem.