Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyszła teściowa mnie obraziła

Polecane posty

Gość gość
Nalewasz się gościu ale to prawda . to specjalny rodzaj chlebaka , kolory możesz zalogować np . w sieci Tesco i jak zacznie kończyć ci sie chleb to on go zdalnie zamówi a zapora nie pozwala kupować np , pszennych bułek bo jestem uczulona na gluten

Gość gość
I tak się zastanawiam po co jej byłby potrzebny ten chlebak z powrotem w rzie rozwodu skoro ona na nic uczulona nie jest . Nawet orzechy łupie niczym Jagna , nie wspominając o truskawkach

Gość gość
buhahahahahasmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif Elitarne studiasmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif z obciagania te studia?smiech.gif niestety nie, mnie na swoim kierunku nie uświadczysz :) nie mogę wam pisać co to za gadżet był. W każdym razie bardzo praktyczny.

Gość gość
ciebie na zadnym kierunklu nie uswiadczyli:D:Dnapisz jeszcze,ze robisz aplikacje.koledzy z prawa beda mieli beke:D

Gość gość
zalecam skonczyc te studia z obciągania, może wówczas znajdziesz sobie faceta, pozdrawiam i kończę dyskusję z Tobą trollico :D

Gość gość
kto najlepiej wacka ssa?:D:D:D

Gość gość
Szczera? Wyobrazcie sobie ze siedzicie w salonie znajomego, ktory wychodzac do toalety zamyka drzwi sypialni na klucz, tlumaczac ze to na wypadek gdybyscie mieli ochote go okrasc. Juz widze jak jeden z drugim docenia taka szczerosc. :D

Gość gość
Jak wpuscila do domu zlodziejke to musi zamykac.Bo sukienke albo torebke ukradnie:(

Gość gość
Autorko moze tesciowa chciala powiedziec,ze daje gadzety dla Twojego dziecka?:)

Gość gość
Dziewczynki, jestem stosunkowo młoda teściową. Ale synowa jest u mnie na równych prawach, co syn. Jest matką wnuczka i jeśli kiedyś cokolwiek się złego zdarzy, nie będę pr,eciwko niej. Nidy.

Gość gość
A ja moja synowa uratowałam od rozwodu , bo juz syn pozew składał . Powiedziałam mu zeby zatrzymał garkotłuka w roli sluzacej do obsługi jego i wnuczków . Będzie sprzątać i gotować za utrzymanie i groszowe kieszonkowe . Wyjdzie taniej niż ukrainka.

Gość gość
Pisze się Ukrainka, tępa chłopko:o

Gość gość
A ja moja synowa uratowałam od rozwodu , bo juz syn pozew składał . Powiedziałam mu zeby zatrzymał garkotłuka w roli sluzacej do obsługi jego i wnuczków . Będzie sprzątać i gotować za utrzymanie i groszowe kieszonkowe . Wyjdzie taniej niż ukrainka. & W dobie przemian, rozwoju duchowego, oświecenia/wzniesienia współczuję ci bardzo, osobo. Prawdziwi LUDZIE odczuwają jedność z innymi, ogarnia ich wszechobecna MIŁOŚĆ piątego wymiaru. Ty zaś biorobocie nie przebijesz się do nowej krainy z okowów materializmu i EGO.

Gość gość
Ha,ha,ha dobre z ta ukrainka :D