Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zena12355677

Zazdrosna przyjaciolka

Polecane posty

Gość Zena12355677

Czesc, nie wiem od czego zaczac bo totalnie zglupialam. Mam przyjaciolke, albo rywalke. Ta 2 opcja pasuje najlepiej. Mieszkamy razem, po 2 letnich namowach plus nieudany zwiazek - zgidzilam sie. Zycie toczy sie dalej chodzimy na randki z facetami tyle ze problem jest taki ze kiedy poznam kogos fajnego to wyszukuje w nim wady lub krytykuje wyglad ( mnie to ostatnie zbytnio nie interesuje jesli facet jest madry) Totalnie sie roznimy. Jestem blondynka ona szatynka , chodzimy na imprezy i tu pojawia sie kolejny problem... faceci ktorymi jest zainteresowana sa zainteresowani mna ( ja nie ) nie daj boze jakis do mnie podejdzie to robi karczemna awanture ze chce jej odbic faceta ( bo podszedl do mnie i zamienilam 4 slowa z usmiechem stanowczo mowiac ze nie jestem zainteresowana) albo zepsuc jej impreze . Ostatnio doszlo do tego ze zwyzywala mnie od najgorszych bo dostala 4 kosze . Tlumacze ze kazdy lubi co innego i nie moge brać odpowiedzialności za to ze ktos do mnie podejdzie i zagada. Odpowiedz: tej rozmowy nie powinno byc lub powinnam stać gdzie indziej ... k-a chyba przed klubem

Gość zena12355677
Kiedy mowie jej, ze przeciez nie bede z nia zyla Cale zycie ,ze chce zalozyc rodzine to dostaje odpowiedz ze chyba nie mysle powaznie i ze jestem naiwna bedac szczesliwa w takim zwiazku . Umarlam. Patola ! Mamy po 30 lat

Gość gość
Rozwiązanie jest proste. Odejdź od koleżaneczki.

Gość gość
Tak bylo by najlepiej aczkolwiek totalnie nie rozumiem takiego zachowania .... w ciagu Moich 30 lat nigdy nie klocilam sie o takie bzdury

Gość gość
Niektóre kobiety niestety tak mają, są zwyczajnie zazdrosne o jakiekolwiek plusy lub prosperity u swoich koleżanek. znajoma miała fajny związek, byli razem bardzo szczęśliwi, do momentu jak on nie poznał jej ze swoim kumplem i jego dziewczyną, kobietki się zaprzyjaźniły, wszystko było ok, prowadzali się we czwórkę, wspólne imprezy, wspólne wakacje za granicą, wszystko do momentu jak facet dostał awans w pracy i zaczął naprawdę ponad przeciętnie zarabiać, 3-4 razy więcej od tamtego kolegi, wtedy dziewczyna tamtego jakiegoś szału dostała, wciąż buntowała tą znajomą przeciw swojemu facetowi, wciąż wytykała i wyolbrzymiała jakieś mało znaczące wady, aż ta faktycznie zaczęła w to wierzyć, zaczęła się co raz więcej kłócić ze swoim, aż już tak zgęstniało między nimi że się rozstali. Tak więc radzę być ostrożna z takimi toksycznymi pseudo-przyjaciółkami.

Gość Zena12355677
Zaczyna mnie to martwic . Bo mam odczucia ze nie moge miec prywatnego zycia , zarazem bron boze nie moge sie wyrozniac. Tyle godzin przegadalysmy na temat takich zachowan , a tu takie cuda na kiju. Pogonilam kilku adoratorow bo wedlug niej byli " psychiczni " , a ze mam doswiadczenie ciezkie z facetem wydaje mi sie ze tu jest proces naduzywania. Nie Umiem byc zazdrosna bo kazdy z nas gra na takich skrzypkkacj jakie sobie wystrugal

Gość Zena12355677
Zaczyna mnie to martwic . Bo mam odczucia ze nie moge miec prywatnego zycia , zarazem bron boze nie moge sie wyrozniac. Tyle godzin przegadalysmy na temat takich zachowan , a tu takie cuda na kiju. Pogonilam kilku adoratorow bo wedlug niej byli " psychiczni " , a ze mam doswiadczenie ciezkie z facetem wydaje mi sie ze tu jest proces naduzywania. Nie Umiem byc zazdrosna bo kazdy z nas gra na takich skrzypkkacj jakie sobie wystrugal