Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do osób, które faktycznie schudły...

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie - jakie ograniczenia wprowadzałyście do jadłospisu? Ja dopiero zaczynam, a chciałabym schudnąć około 15 kilogramów. Mam małą nadwagę (5 kg), ale moim marzeniem jest być szczupłą. Nie "normalnej budowy", ale właśnie szczupłą. O czym pamiętać, co ograniczyć itd? Bardzo proszę o rady te osoby, którym udało się schudnąć :)

Gość gość
mniej żreć i się więcej ruszać zapisz się na taniec albo na judo cokolwiek byle być w ruchu i miło spędzić czas

Gość gość
mało masz tutaj tych tematów . nowy musisz zakladac nudne to juz jest

Gość gość
Tak, muszę. Tu jest bardzo dużo tematów, to prawda - ale zakładają je kobiety, które zaczynają się odchudzać i szukają motywacji. Albo się odchudzają i im nie wychodzi. A mnie interesują wypowiedzi kobiet, którym rzeczywiście UDAŁO SIĘ SCHUDNĄĆ. Tyle.

Gość gość
@gość 19.15 Nie wiem tylko, czy judo się nada w moim wieku - mam 34 lata. A nie ukrywam, że najbardziej właśnie ciekawią mnie sporty walki i chciałabym spróbować :)

Gość gość
Ograniczenie cukrów prostych( słodycze, biała maka, makaron, ryż , soki, banany itd), właściwie to ich wyelimininowanie. Zmiast tego owoce. Ruch-codziennie 30-45 minut ćwiczeń siłowych( one najbardziej podkręcają metabolizm) Brak głodzenia się,liczenia kalorii, regularne posiłki z jedzeniem do syta.

Gość gość
19.42 zgadzam się. Schudłam 2 kg, tylko nie jedząc ciast, ciasteczek, bialego pieczywa.

Gość gość
@19.42 dzięki!

Gość gość
Wysiłek, ćwiczenia, Siłka 2 x w tygodniu, mniej pieczywa i zrzucisz w 2 msc. Przy tak małej nadwadze sćwicz to.