Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tez uwazacie ze grubi ludzie powinni miec obowiazkowe ubezpieczenie OC?

Polecane posty

Gość gość

moja córka została ostatnio niezle poturbowana w autobusie podczas silnego hamowania. Kierowca uniknal w ten sposob zderzenia z jakims grubym babsztylem ktory postanowil wytoczyc sie na jezdnie na czerwonym....corka jest cala poobijana, bo spadla na nia gruba baba ktora zapomniala zlapac sie barierki tylko gadala przez telefon a druga reka grzebala w torebce czegos szukajac. Uwazam ze ludzie o takiej masie powinni przymusowo wykupowac ubezpieczenie OC na tego typu wypadki...

Gość gość
Bo gdyby babsztyl na jezdni byl chudy, sprawy by nie bylo. Nawet wiem dlaczego. Kierowca by nie zauwazyl nawet, przejechal, rozplaszczyl i twoje dzieciatko nie mialoby traumy.

Gość gość
Nie dacie raz spokoju na forum bez obrażania ludzi ? Baba zawiniła ale to nie znaczy że wszystkich otyłych musisz od razy obrażać. Mały śmieszny polski naród.

Gość gość
rozbawilas mnie :D ja uwazam ze powinni tacy ludzie placic podatek od smrodu, przynajmniej w okresie letnim

Gość gość
A moze to smierdzacy powinni placic podatek od smrodu? Bo to troche jakby bogatym dowalac podatek za bycie zlodziejem :)

Gość gość
zostalas babcia wiec juz mloda nie jestes a tekst jak dzieciaka z gimnazjum

Gość gość
wszyscy grubi śmierdzą, natomiast nie wszyscy bogaci są złodziejami :) taka subtelna różnica

Gość gość
babciu możesz sobie popisać z gimnazjalistami, są tutaj. :)

Gość gość
nigdy nie zapomne artykułu o pewnej tłustej dziewczynie, ktora pouczałą innych że na grubasy to się powinno mowić że są pulchni lub puszysci, że faceci strasznie lubią takie ksztaltne kobietki, wszystko byłoby ok gdyby zaraz nie dodała, że ona w życiu nie chciałąby być takim kościotrupem, który chodzi po wybiegu. Ze taki wieszak to paskudnie wygląda, same kości itp. Bo niby tłuściocha nie moze nazwać tłuściochem, ale chudego już mozna obrazac i wyzywać. Wlasnie dlatego nie znosze tłustych swin

Gość gość
Najbardziej smierdza chudzi menele, a najbardziej niebezpieczni sa narkomani ( chudzi z zasady) :):)) Jakby na dziewczynke spadł facet 190cm?- nie sadze,zeby wazyl mniej niz gruba baba :)

Gość gość
Wyzsze OC dla mezczyzn bo waza wiecej i miazdza nasze dzieci!

Gość gość
ja uwazam ze grubi ludzie (i to zarowno faceci jak i kobiety) powinni rzeczywiscie miec wyzsze skladki na ubezpieczenie zdrowotne (bo grubi na wlasne zyczenie czesciej choruja - to naukowo potwierdzony fakt) i dodatkowo powinni odprowadzac tez jakies skladki wlasnie na ubezpieczenie OC.

Gość gość
oraz placic nadbagaz w samolocie i miec drozsze bilety na komunikacje miejska bo zajmuja prawie dwa siedzenia

Gość gość
Wysocy zajmuję więcej miejsca i są ciężcy - niech płacą!

Gość gość
Akurat najwiecej choruja palacze, pijusy i narkomani - wszyscy chudzi.