Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wozek z czterema duzymi pompowanymi kolami

Polecane posty

Gość gość

Jaki polecacie? Po malym ataku zimy teraz i biorac pod uwage niewyremontowane chodniki zaczelam sie przygladac tym wynalazkom z przednimi malymi, skretnymi kolami. Po nierownej powierzchni tragedia a na oblodzonym chodniku wozek sie slizga i staje w poprzek (autentyczna opinia mojej kumpeli, ktora z wozkiem takim szla do przychodni). Dlatego ja chcialabym tzw. Landare na duzych, pompowanych kolach. Mialam 8 lat temu wozek tako z takimi kolami, ale teraz widzialam, ze tez juz maja te male, skrstne kolka... Jestem teraz w ciazy i nie wiem, jaki wozek wybrac.

Gość gość
tako acoustic polecam.mialam i się sprawdził w każdych warunkach.

Gość gość
Zobacz sobie Anexa Sport. Ma duże pompowane kółka i baedzo fajną, regulowaną amortyzację. Moim zdaniem fajny wózek

Gość gość
Mutsy 4rider

Gość gość
Roan marita, polecam, sama taki mam. Poza tym podobne wózki bebetto fabio, adamex royal i tutek turran. Wszystkie na dużych pomopowanych kolach świetnie sprawdzają sie na śniegu i innych nierównych powierzchniach.

Gość gość
Ja zeszłą zime przejeździlam Anex Sportem. Przez to ze ma dobrą amortyzacje pokonywałam nie odśnieżanie chodniki. A gondola jest tak dobrze zabudowana że dzidzia napewno w niej nie zmarźnie.

Gość gość
Polecam roan marita.mam go i jestem bardzo zadowolona

Gość gość
Posiadam Anexa Sport i jeździ naprawdę fajnie w każdym terenie:) Fajny wygląd i super amortyzacja. Dla mnie prosty w obsłudze. Polecam:)

Gość gość
Polecam ci Anexa Sporta to dla mnie numer jeden w roku 2016 w sklepie.

Gość gość
Dlaczego przeplacacie i nie wezmiecie Jedo Bartatina? Polski wózek, mi się sprawdza. Ludzie to lubią przepłacać dlatego są biedni bo nic nie oszczędzą

Gość gość
Ale tylko Jedo Bartatina Alu plus elegance

Gość gość
Ja mam Anex Clasic. Piękny duży clasyczny wózek na 4 dużych 12 calowych kołach. Ogromna gondola i spacerówka. Wózek super sie prowadzi i to że nie ma kół skrętnych to nie jest jakiś minus. Ale teraz jak bym wybierała to wy rałam bym Sporta. Jest mniejszy po złożeniu. Firma super.

Gość gość
osobiście polecam Anexa Sporta. Poza czterema dużymi kołami posiada fajną regulowaną amortyzację co razem tworzy fajny terenowy wózek

Gość gość
zobacz na wozki Navington

Gość gość
Kupie Anexa chyba ma swietna opinie tutaj na kafe :) Yeah bede miec Anexa :P

Gość gość
Anex Sport. Duże koła pompowane i dodatkowo podwójna amortyzacja . Przednie koła skrętne z możliwością zablokowania.

Gość gość
A Babyactive Ballerina?

Gość gość
Polecam Anexa Sporta. Mieszkam pod Warszawą i mam mega dziurawe nieutwardzone drogi. Wózek ma fajną regulowaną amortyzację i duże kola. Na nierównościach nie ma najmniejszego problemu z jazdą

Gość gość
U mnie Anex też sprawdza się na piątkę. Amortyzacja i koła dobrane super. dziecko praktycznie nie odczuwa nierówności .

Gość gość
Dla mnie zdecydowanie na rynku przoduje Anex Sport, ładny, bardzo fajnie amortyzowany wózek za rozsądne pieniądze. Warto wziąć go pod uwagę

Gość gość
polecam jedo fyn - żadne warunki m nie straszne

Gość gość
Tylko anex sport. Będziesz płakać ze szczęścia. Tak jak całe forum niedawno ;):)

Gość gość 07
Ja miałam je do fyn ma średniej wielkości Koła pompowane można zablokować sprawdził się zimą na kraweznikach itp jak teraz jeżdżę spacerowka z plastikami to bardzo za nim tęsknię. Jestem w drugiej ciąży i na pewno jedo mnie niezawiedzie. Jeśli koniechnie chcesz te wielkie koła to mają w ofercie wózek z tymi wielkimi też.

Gość gość
Obejrzyj sobie modele Anexów Sport oraz Cross. Naprawdę ładne i fajne wózki. Oba mają koła pompowane.

Gość gość
Polecam Anexa Sporta. Używamy go głównie poza miastem, prowadzi się bardzo płynnie. Myślę, że jak szukacie wózka na każdą nawierzchnię to dobry wózek dla was.

Gość gość
x-lander x-run przejedzie po wszystkim i w każdym terenie, wypróbowałam go i z gondolą, i w wersji spacerowej (chodzi o jeden, w którym woziłam dziecko od urodzenia do wieku prawie 3 lat) i w każdych warunkach: - plaża, - leśne ścieżki, wąskie, z korzeniami, - łąki (poza ścieżkami) z kretowiskami - i właśnie zwały lodu przy chodnikach i roztopiony śnieg widziałam jak ludzie utykają ze swoimi wózkami a mój daje się prowadzić jak gdyby nigdy nic, no i fajnie się z nim jeździło na rolkach (konstrukcja jest wzięta z wózków sportowych, dlatego go wypatrzyłam, kupiłam, no a potem sprzedawałam z żalem (a propos: nie było na nim nawet zarysowań, tym bardziej żadnych uszkodzeń)

Gość gość
Laski, wy czasem patrzycie na datę dodania tematu ? Jakiś frajer ciągle pisze o tym anexie i odświeża stare posty, a wy się produkuje się kobiecie, która już pewnie dawno urodziła

Gość gość
Ja mam navington. Jest super

Gość gość
Jak wzjeżdżałam za granicę to wiozłam ze sobą czterokołowca na pompowanych kołach Darex Matrix. Wózek czołg tak zwany . Córka wyrosła więc poszedł do piwnicy a synowi kupiliśmy wypasiony wózeczek który jednak poległ w tym sezonie. Zupełnie nie mogłam się nim przebić przez zaśniezone krawężniki i wtedy przypomniałam sobie o czołgu i jaką ulgę odczułam prowadząc go, zwłaszcza moje ramiona i dłonie (przy poprzednim nabawiłam się zakwasów od ciągnięcia tyłem :D ). Wózek ten jedzie , praktycznie sam mnie ciągnie więc nie mam mowy bym go pchała :). Jeżeli ktoś ma dostęp do tych wózków to polecam z ręką na sercu.

Gość gość
Tu autorka, rodze za miesiac. Anexy srexy☺ chcialam kupic ballerine, ale miala za szeroki rozstaw kol jak na warunki w bloku. Nadal nie mamy wybrane wozka.