Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wozek z czterema duzymi pompowanymi kolami

Polecane posty

Gość gość
Obojętnie o jaki wozek się zapytasz zawsze przeczytasz ANEX hehehe Dla mnie ten wózek to porażka, co druga kobieta jeździ tym czymś. Ale jak to mowia wszystko kwestia gustu. Poza tym wszystkie wózki są hmm....na tzw jedno kopyto. Wielkie gondole, biały dol itp. Ja do pierwszej córki miałam kupiony quinny mood, jednak gdy przeprowadzilam się na tzw wertepy absolutnie się nie sprawdził. Kupiłam mutsy wielkie pompowane koła. Do domu sprawfzil sie idealnie. Jednak mieszkając w bloku, nie na parterze nie kupilabym go. Prowadzi się lekko, skretnie. Jednak jest ciężki! Raz byłam i koleżanki na 3piętrze, ledwo go z dzieckiem wciagnelam.

Gość gość
Mój faworyt to firma Tutek. Mam model Timer i ma pompowane koła. Jestem bardzo zadowolona z tego modelu bo jeżeli chodzi o koła to jest dobre wejście do wentyla i nie trzeba łamać sobie palców.

Gość gość
Szukałam właśnie wózka na dużych pompowanych kołach. Jest ich sporo do wyboru. Po prezentacji w sklepie zdecydowałam się na Anexa Sporta. Wyróżnia się funkcjonalnością , dobrą jakością wykonania no i co ważne dla kobiet jest bardzo ładny i elegancki. Regulowana amortyzacja sprawdza się w każdych warunkach.

Gość gość
Polecam Anexa Crossa, to wózek najlżejszy na rynku jeżeli chodzi o pompowane koła a przy tym posiadający dużą gondolkę i spacerówkę. Bardzo fajnie się składa

Gość frennka
Oczywiście że wielofunkcyjny wózek to idealny pomysł ja mam amelis 2w1 hugo i jestem z niego bardzo zadowolona, wybrałam go dlatego że ma podwójną amortyzację i duże koła, mam koło domu trochę nierówności więc postawiłam na solidny wózeczek.

Gość ElkaKam
Zobaczcie sobie model Barletta retro, ten model jest bardzo stylowy, robi wrażenie, jest też praktyczny ma pompowane koła, jest zwrotny. W zestawie z wózkiem producent dorzuca sporo przydatnych akcesoriów, więc super, amortyzacja jest podwójna, materacyk kokosowy.