Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jestem zazdrosna o inna kobietę?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam taki straszny problem i nie wiem, co sie ze mna dzieje. Mam 32 lata, jak dotąd byłam w 2 związkach po kilka lat i byli to mężczyźni. OD kilku miesięcy stało mi się coś dziwnego, bo nadmiernie zwracam uwagę na owa koleżankę z pracy. Pociąga mnie, myslę o niej nieustannie- tak ja zawsze o jakimś mężczyźnie. I co najgorsze- ja jestem o nią zazdrosna! Boję sie, czy kogoś nie ma, mam dreszcze na plecach, gdy przechodzi obok mnie, mam ochotę ją... pocałować! Nie wiem, jakiej jest orientacji, nie wiem, czy kogoś ma i boję sie dowiedzieć, bo gdyby się okazało, ze jest zajęta, to wiem, że bym to przeżyła. Skąd się to wzięło? Czy to już ma charakter homoseksualny? Przeciez ja byłam w związkach z mężczyznami, jedynie epizod zakochania w koleżance miałam w wieku 12 lat, ale to był okres dojrzewania, wiec to było normalne, ze hormony szalały. Jak to wytłumaczyć teraz? Przeciez nie jestem lesbijka, skoro czułam coś do mężczyzn. Jak to zrozumieć? POMOCY!!!

Gość gość
Nijak, jesteś bi :)

Gość gość
Przecież, gdyby była bi, to by to wczesniej zauważyła, a nie w wieku 32 lat dopiero. Może to przejściowe, nie przejmuj się!

Gość gość
wiele kobiet dopiero pomiedzy 30 a 40 rż odkrywa swój biseksualizm

Gość gość
To chyba coś gorszego niż bycie homo, bo biseksualista nie wie, kim jest!